Gratis Spel

Kamning och klänning till Edward Cullen

Twilight spel

Kamning och klänning till Edward Cullen

Kamning och klänning till Edward Cullen Betyg: 7/10

Kamning och klänning till Edward Cullen spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du klä vampyren Edward Cullen, till vem skådespelaren Robert Pattinson ger liv i filmen. Edward Cullen är den manliga huvudpersonen i Twilight Saga som har anpassats till den stora skärmen. Karaktären av Edward Cullen är en av de mest allmänt älskade vampyrer av unga och inte så unga flickor. Att klä upp honom, måste du klicka på de kläder som du gillar mest från hans garderob och dra den över skådespelarens kropp att placera outfit som du tycker bäst passar honom. Som ni kan se, har han många kläder och många accessoarer att välja mellan, samt flera olika frisyrer.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 18670 gånger online. Klassificering 1084 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 846 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 18670 gånger
Kamning och klänning till Edward Cullen

Nu kan du klä upp Edward Cullen (Robert Pattinson), huvudpersonen i Twilight Saga. Edward har en väldigt speciell stil, och även bär moderna och moderiktiga kläder, men några klassiska detaljer förråda honom, eftersom han tillhör en tidigare tidpunkt och så ibland påverkas av en retro eller vintage stil. Det fullständiga namnet på denna vampyr är Edward Anthony Masen Cullen, född i Chicago den 20 juni det år 1901 med namnet Edward Anthony Masen, innan han blev en vampyr. När Edward kontrakterade spanska sjukan, räddar Carlisle honom från döden genom att förvandla honom till en vampyr, så han tar efternamnet Cullen och blir en del av familjen av läkare, bredvid Esme, Rosalie, Emmett, Alice och Jasper senare, utan att glömma Bella och Renesmee!

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Kamning och klänning till Edward Cullen för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Twilight flash spel som heter Kamning och klänning till Edward Cullen. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Kamning och klänning till Edward Cullen och det är relaterat till Twilight. Vår nya spel Kamning och klänning till Edward Cullen är en av de bästa spelen i Twilight kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Kamning och klänning till Edward Cullen som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Kamning och klänning till Edward Cullen
TILLBAKA

Twilight mest spelade spelen

Vampyr och Varulv SPELA ►

Vampyr och Varulv

5
5 av 10 - 28872 röster
Spelas
315236
gånger

I det här spelet måste du klä upp den vampyren Edward Cullen och varulven Jacob svarta. Båda är tecken på det litterära och filmiska saga \"Skymningen\". Du måste klicka på ikoner som visas i den vänstra delen för att klä upp Edward Cullen och den högra delen att klä upp Jacob svarta.

Kyssar Edward Cullen och Bella Swan SPELA ►

Kyssar Edward Cullen och Bella Swan

4
4 av 10 - 7424 röster
Spelas
83892
gånger

I det här spelet måste du göra som Edward Cullen och Bella Swan ge passionerade kyssar, undvika att Jacob Black ser dem. Skymningen är en litterär saga skriven av Stephenie Meyer och denna litterära sagan har anpassats på bio. Huvudpersonen i Skymningen serien är Bella Swan, Edward Cullen och Jacob Black. Du måste klicka med musen silhuetten av Edward Cullen och Bella Swan att både ge passionerade kyssar.

Edward och Bella: Gemensamma liv SPELA ►

Edward och Bella: Gemensamma liv

4
4 av 10 - 9612 röster
Spelas
82275
gånger

Edward och Bella lever tillsammans och gå ihop under alla omständigheter. Använda musen, måste du klä upp dem i vart fall dagen i skolan, gå på bio, institutet part eller annan händelse