Gratis Spel

Transformatorn Skaparen

Transformers spel

Transformatorn Skaparen

Transformatorn Skaparen Betyg: 4/10

Transformatorn Skaparen spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta är en gratis på nätet spel om skapa transformator, där du kan göra din egen transformator, välja sina delar och måla färg eller struktur du föredrar i detta robotar fabriken, helt gratis.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 17112 gånger online. Klassificering 1140 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 274 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 17112 gånger
Transformatorn Skaparen

robot skapare, robot generatos, transformator generator, transformator fabrik,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Transformatorn Skaparen för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Transformers flash spel som heter Transformatorn Skaparen. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Transformatorn Skaparen och det är relaterat till Transformers. Vår nya spel Transformatorn Skaparen är en av de bästa spelen i Transformers kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Transformatorn Skaparen som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Transformatorn Skaparen
TILLBAKA

Transformers mest spelade spelen

Transformatorer: Skjutreglage Kluriga SPELA ►

Transformatorer: Skjutreglage Kluriga

5
5 av 10 - 5206 röster
Spelas
77446
gånger

I det här spelet måste du göra ett reglage kluriga av Transformatorer. För att göra denna typ av kluriga, måste du välja hur många bitar, klicka på siffrorna som visas i upp del av skärmen. För att göra detta kluriga måste du förskjuta bitar som du kan flytta på den med musen. Transformatorer är en populär leksak linje som har utökats till att omfatta serietidningar, tecknade serier och filmer.

Transformatorer: Sju Skillnader Mellan Två Bilder SPELA ►

Transformatorer: Sju Skillnader Mellan Två Bilder

5
5 av 10 - 5276 röster
Spelas
64747
gånger

I det här spelet måste du hitta syv skillnader mellan två bilder till filmen Transformatorer, klicka på olika delar av bilden med musen. Du har två minuter att hitta de sju skillnader. Du passerar nivå när man hittar de sju skillnader och du förlorar när du inte hittar de sju skillnader under två minuter. Transformatorer är en actionfilm, baserat på Transformatorer leksaker.

Optimus Början Transformator SPELA ►

Optimus Början Transformator

5
5 av 10 - 984 röster
Spelas
34176
gånger

Ta kontroll över Optimus Början i det här gratis på nätet spel, och förvandlas till rymdskepp, lastbil eller robot med hjälp av pilarna och i tid för att samla in alla objekt. Det är ett enkelt men underhållande blixt spel där du ska slipa dina reflexer.