Gratis Spel

Transformatorer Angrepp

Transformers spel

Transformatorer Angrepp

Transformatorer Angrepp Betyg: 5/10

Transformatorer Angrepp spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här gratis på nätet spel du styr en Autobot, mot rött Decepticonsen Transformatorer. Din transformator kan förändras till bilen läge att trycka på mellanslagstangenten. Till rörelse och eld, behöver du bara musen. Njut av detta gratis blixt spel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 22957 gånger online. Klassificering 801 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 904 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 22957 gånger
Transformatorer Angrepp

autobot, decepticonsen, transformator skjuta-em upp, transformatorer kamp,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Transformatorer Angrepp för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Transformers flash spel som heter Transformatorer Angrepp. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Transformatorer Angrepp och det är relaterat till Transformers. Vår nya spel Transformatorer Angrepp är en av de bästa spelen i Transformers kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Transformatorer Angrepp som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Transformatorer Angrepp
TILLBAKA

Transformers mest spelade spelen

Transformatorer: Skjutreglage Kluriga SPELA ►

Transformatorer: Skjutreglage Kluriga

5
5 av 10 - 5206 röster
Spelas
77446
gånger

I det här spelet måste du göra ett reglage kluriga av Transformatorer. För att göra denna typ av kluriga, måste du välja hur många bitar, klicka på siffrorna som visas i upp del av skärmen. För att göra detta kluriga måste du förskjuta bitar som du kan flytta på den med musen. Transformatorer är en populär leksak linje som har utökats till att omfatta serietidningar, tecknade serier och filmer.

Transformatorer: Sju Skillnader Mellan Två Bilder SPELA ►

Transformatorer: Sju Skillnader Mellan Två Bilder

5
5 av 10 - 5276 röster
Spelas
64747
gånger

I det här spelet måste du hitta syv skillnader mellan två bilder till filmen Transformatorer, klicka på olika delar av bilden med musen. Du har två minuter att hitta de sju skillnader. Du passerar nivå när man hittar de sju skillnader och du förlorar när du inte hittar de sju skillnader under två minuter. Transformatorer är en actionfilm, baserat på Transformatorer leksaker.

Optimus Början Transformator SPELA ►

Optimus Början Transformator

5
5 av 10 - 984 röster
Spelas
34176
gånger

Ta kontroll över Optimus Början i det här gratis på nätet spel, och förvandlas till rymdskepp, lastbil eller robot med hjälp av pilarna och i tid för att samla in alla objekt. Det är ett enkelt men underhållande blixt spel där du ska slipa dina reflexer.