Gratis Spel

Optimus Början Transformator

Transformers spel

Optimus Början Transformator

Optimus Början Transformator Betyg: 5/10

Optimus Början Transformator spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ta kontroll över Optimus Början i det här gratis på nätet spel, och förvandlas till rymdskepp, lastbil eller robot med hjälp av pilarna och i tid för att samla in alla objekt. Det är ett enkelt men underhållande blixt spel där du ska slipa dina reflexer.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 34176 gånger online. Klassificering 521 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 984 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 34176 gånger
Optimus Början Transformator

optimus början spel, transformator, autobot spel,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Optimus Början Transformator för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Transformers flash spel som heter Optimus Början Transformator. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Optimus Början Transformator och det är relaterat till Transformers. Vår nya spel Optimus Början Transformator är en av de bästa spelen i Transformers kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Optimus Början Transformator som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Optimus Början Transformator
TILLBAKA

Transformers mest spelade spelen

Transformatorer: Skjutreglage Kluriga SPELA ►

Transformatorer: Skjutreglage Kluriga

5
5 av 10 - 5206 röster
Spelas
77446
gånger

I det här spelet måste du göra ett reglage kluriga av Transformatorer. För att göra denna typ av kluriga, måste du välja hur många bitar, klicka på siffrorna som visas i upp del av skärmen. För att göra detta kluriga måste du förskjuta bitar som du kan flytta på den med musen. Transformatorer är en populär leksak linje som har utökats till att omfatta serietidningar, tecknade serier och filmer.

Transformatorer: Sju Skillnader Mellan Två Bilder SPELA ►

Transformatorer: Sju Skillnader Mellan Två Bilder

5
5 av 10 - 5276 röster
Spelas
64747
gånger

I det här spelet måste du hitta syv skillnader mellan två bilder till filmen Transformatorer, klicka på olika delar av bilden med musen. Du har två minuter att hitta de sju skillnader. Du passerar nivå när man hittar de sju skillnader och du förlorar när du inte hittar de sju skillnader under två minuter. Transformatorer är en actionfilm, baserat på Transformatorer leksaker.

Pussel av Transformatorer SPELA ►

Pussel av Transformatorer

4
4 av 10 - 1180 röster
Spelas
23464
gånger

Njut av att göra detta pussel av filmen Transformatorer. Detta pussel innehåller fyrtionio stycken. För att komplettera pusslet måste du klicka och dra bitar med musen för att passa dem.