Gratis Spel

Stjärnatris

Tetris spel

Stjärnatris

Stjärnatris Betyg: 4/10

Stjärnatris spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Stjärnatris är utmanande variant av det mest klassiska av alla pusselspelen. Syftet är att rotera och placera de fallande block för att göra kompletta rader och rensa bort dem och undvika att spelet området fylls upp. Om du skapar en rad som innehåller stjärnor dessa kommer att samlas in. Rotera och placera block för att skapa kompletta rader som får rensas bort. Samla tillräckligt stjärnor innan tiden är ute för att gå vidare till nästa nivå. Spelet spelas över 3 nivåer. Om du lyckas samla in de nödvändiga antalet stjärnor på sista nivå innan tiden är ute får du speciella super bonus. Rensa flera rader i taget för att förbättra ditt resultat. Om du lyckas samla in många stjärnor med en clearing detta väcker också värdet av övergången. Rotera blocken medsols med uppil och flytta i sidled med vänster och höger pil. Du kan släppa den snabbare med nedåtpilen eller Space Bar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 37714 gånger online. Klassificering 471 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 2258 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 37714 gånger
Stjärnatris

stjärnor, samla stjärnor, rotera bloks,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Stjärnatris för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Tetris flash spel som heter Stjärnatris. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Stjärnatris och det är relaterat till Tetris. Vår nya spel Stjärnatris är en av de bästa spelen i Tetris kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Stjärnatris som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Stjärnatris
TILLBAKA

Tetris mest spelade spelen

Juvel Tetris SPELA ►

Juvel tetris

4
4 av 10 - 5642 röster
Spelas
95903
gånger

Tetris med en twist! Matcha pärlor i block för att skapa grupper om 3 eller fler av samma färg för att de ska försvinna och klara spelet område! Instruktioner: Använd vänster och höger piltangent för att placera block och upp piltangent att snurra dem.

Tetriz SPELA ►

Tetriz

6
6 av 10 - 7682 röster
Spelas
77891
gånger

Klassiska Tetris spelet i en enklare version. Målet med spelet är att manipulera former, flytta marker och svarvning med piltangenterna. Målet med spelet är att bilda en horisontell linje med några luckor. När en horisontell linje är klar försvinner den linjen och alla bitar som ligger över ned en position, vilket frigör utrymme spel och därmed göra det lättare att placera nya bitar. Bitarna faller stadigt accelererar ju längre du har spelat. Spelet slutar när bitarna är staplade ...

Färg Tetris SPELA ►

Färg tetris

5
5 av 10 - 3610 röster
Spelas
26693
gånger

En remake av det klassiska Tetris spel som utförs av rymmare Tv Du måste använda: vänster pil för att flytta blocken åt vänster, höger pil för att flytta blocken åt höger, uppåt-pilen för att rotera fallande blocken och den nedåtriktade pilen för att blocken faller snabbare och P för att pausa.