Gratis Spel

Färg Tetris

Tetris spel

Färg tetris

Färg Tetris Betyg: 5/10

Färg tetris spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En remake av det klassiska Tetris spel som utförs av rymmare Tv Du måste använda: vänster pil för att flytta blocken åt vänster, höger pil för att flytta blocken åt höger, uppåt-pilen för att rotera fallande blocken och den nedåtriktade pilen för att blocken faller snabbare och P för att pausa.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 26679 gånger online. Klassificering 695 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 3610 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 26679 gånger
Färg Tetris

klassiskt arkadspel, Tetris, rymmare TV,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Färg Tetris för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Tetris flash spel som heter Färg Tetris. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Färg Tetris och det är relaterat till Tetris. Vår nya spel Färg Tetris är en av de bästa spelen i Tetris kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Färg Tetris som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Färg Tetris
TILLBAKA

Tetris mest spelade spelen

Juvel Tetris SPELA ►

Juvel tetris

4
4 av 10 - 5642 röster
Spelas
95886
gånger

Tetris med en twist! Matcha pärlor i block för att skapa grupper om 3 eller fler av samma färg för att de ska försvinna och klara spelet område! Instruktioner: Använd vänster och höger piltangent för att placera block och upp piltangent att snurra dem.

Tetriz SPELA ►

Tetriz

6
6 av 10 - 7682 röster
Spelas
77874
gånger

Klassiska Tetris spelet i en enklare version. Målet med spelet är att manipulera former, flytta marker och svarvning med piltangenterna. Målet med spelet är att bilda en horisontell linje med några luckor. När en horisontell linje är klar försvinner den linjen och alla bitar som ligger över ned en position, vilket frigör utrymme spel och därmed göra det lättare att placera nya bitar. Bitarna faller stadigt accelererar ju längre du har spelat. Spelet slutar när bitarna är staplade ...

Stjärnatris SPELA ►

Stjärnatris

4
4 av 10 - 2258 röster
Spelas
37691
gånger

Stjärnatris är utmanande variant av det mest klassiska av alla pusselspelen. Syftet är att rotera och placera de fallande block för att göra kompletta rader och rensa bort dem och undvika att spelet området fylls upp. Om du skapar en rad som innehåller stjärnor dessa kommer att samlas in. Rotera och placera block för att skapa kompletta rader som får rensas bort. Samla tillräckligt stjärnor innan tiden är ute för att gå vidare till nästa nivå. Spelet spelas över 3 nivåer. ...