Gratis Spel

Tetris

Spela tetris spel

Tetris Spel

Tetris spel så att du kan ha roligt varje dag på våra webbplats, utan att installera eller ladda ner något. Din online fritid och nöjesområde.

Tetris gratis spel

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad tetris spel

Tetris 3D

 tetris 3d spel SPELA ►

Detta är en gratis på nätet spel ett roligt 3D-version av en av de mest populära pusselspel video, Tetris. Du kan rotera siffror i horisontell och vertikal riktning, spara spelet och fortsätta senare. Även du kan rotera hela spelet område som du vill, så du föredrar. Använd kort-knapparna för att spela snabbare och få fler poäng. Spele ... Läs mer

Tetris gratis spel att spela gratis på svenska och tetris gratis flash spel att leka med de nyaste spelen varje dag

Tetris online spel

Nytt i tetris

Tetris

Gratis spela Onlinespel på svenska. Spela gratis online Tetris. Tetris är ett spel där geometriska bitar visas längst upp på skärmen. Bitarna faller ner linjer gjorde. Ändamålet är att montera alla bitar möjliga i botten av skärmen. Vänd bitarna när de faller för att placeras i den position mer än intresserad. Du måste göra rader av flikarna längst ned. Om du fyller en rad utan att ha några mellanrum mellan flikarna, kommer hela raden försvinner. För att spela flash spel online Tetris spanska. Du behöver göra är att rensa skärmen så länge som möjligt för att vinna. Motstår med tom skärm så länge som möjligt för att vinna spelet.

tetris Gratis Spel som är riktigt roligt att spela gratis tetris flash spel. Denna kategori är relaterad till det är ett pusselspel där marker är att passa oregelbundna former. spelet är populärt i världen, är tillgänglig för alla spelkonsoler och pc-operativsystem, såväl som multimedia enheter såsom grafräknare, mobiltelefoner, bärbara mediespelare och handdatorer. har priset för bästa spelet genom tiderna. tetris bitar har oregelbundna former kallas polyomino. geometriska former faller och du måste placera varje bit när det passar dig, så att det inte finns några mellanrum mellan flikarna. resist så länge som möjligt. ju längre du spelar desto svårare blir spelet för markerna falla mer fart. ett spel som skapats i sovjetunionen som har blivit mycket populärt i alla länder.. Här hittar du tetris gratis spel att spela i svenska utan att behöva installera eller ladda ner något på datorn, våra innehållet är 100% tillförlitliga. Nytt tetris spel som uppdateras varje dag och de bästa spelen för barn. tetris dagliga gratis spel och videospel som du kan använda från datorn och dela dem med dina vänner och kontakter på sociala nätverk som Facebook, Twitter eller Google Plus.