Gratis Spel

Länka Färger i en Kub

Svårt problem spel

Länka färger i en kub

Länka Färger i en Kub Betyg: 8/10

Länka färger i en kub spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spel, måste du att upptäcka mysterier kuben. Använd Ctrl och klicka för att rensa en cell. Använd mellanslagstangenten för att frysa en kub. Använd mushjulet för att byta den valda färgen. Länka varje par av liknande färgade markörer för att färdigställa en kub. Du kan inte länka celler diagonalt. Om du bryter en befintlig länk, åter välja färgen på brutna länken genom att klicka på en av de två markörerna, anslut sedan alla luckor. Svarta celler blockeras.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6324 gånger online. Klassificering 3456 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 4 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6324 gånger
Länka Färger i en Kub

I grund och botten, kommer du att få flera färger, och varje färg har två rutor. Ditt jobb är att länka dessa två rutor utan att komma i vägen för andra färger.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Länka Färger i en Kub för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Svårt Problem flash spel som heter Länka Färger i en Kub. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Länka Färger i en Kub och det är relaterat till Svårt Problem. Vår nya spel Länka Färger i en Kub är en av de bästa spelen i Svårt Problem kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Länka Färger i en Kub som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Länka Färger i en Kub
TILLBAKA

Svårt problem mest spelade spelen

Pussel bit för bit av Simpsons SPELA ►

Pussel bit för bit av simpsons

3
3 av 10 - 11426 röster
Spelas
109270
gånger

Ett pussel där trycka på en knapp en bit verkar vara placerade, och tryck för att få nästa pjäs. Ha kul att göra detta pussel av huvudpersonerna i den galnaste animerade serien av tv (Simpsons). För att slutföra pusslet måste du placera pjäsen och datorn talar om för dig när du har placerat pjäsen, klicka på den röda knappen och en ny del av bilden som du bör titta var du placerar visas. Så till slut att slutföra pussel och se hela originalbilden.

Färg Kedja SPELA ►

Färg kedja

6
6 av 10 - 4636 röster
Spelas
53396
gånger

Klicka matchande färger för att klara dem - kan du klara hela nätet? Använd bomber om du får problem. Ju längre kedja av färger, desto högre värdering! Instruktioner: Klicka färgade block för att ta bort dem, göra långa kedjor av färg för högre värderingar. Använd bomber för att destory ett 3x3 rutnät. Control Scheme: Eld vänster musknapp och rörelse: mus.

Bejeweled Färg Block SPELA ►

Bejeweled färg block

5
5 av 10 - 3598 röster
Spelas
52664
gånger

Använd musen för att styra färgen block. Försök att eliminera alla brickor för att vinna. Klicka på den vänstra knappen på musen för att komma och släppa plattor var du vill. Matcha färger! Använd det första alternativet i menyn för att spela.