Gratis Spel

Svampbob (Pussel)

Svampbob Fyrkant spel

Svampbob (Pussel)

Svampbob (Pussel) Betyg: 5/10

Svampbob (Pussel) spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Svampbob är ett hav svamp som lever under havet. En miljö under havet där du har några vänner som är djur havsbotten. Han arbetar i en hamburgerrestaurang. Bor i ett hus som är en ananas på golvet. Ett liv fullt av äventyr och roligt. Ställ arrangera de bitar där bilden är uppdelad. Spelet instruktioner är: Välj hur många bitar som du måste dela upp pusslet. Använd musen för att flytta bitar och passa ihop dem. Antalet komponenter bestämmer spelets svårighetsgrad. Ju färre bitar har pusslet är lättare att göra och fullständig. Om du har många bitar kommer att bli svårare att göra.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 14029 gånger online. Klassificering 1442 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 570 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 14029 gånger
Svampbob (Pussel)

I detta gratis spel, måste du göra detta pussel av SvampBob visar sin äventyrliga sida. Vår vän har gått på en promenad under havet med ett nät att fånga maneter. Som i fastlandet jaga fjärilar, undervattens jaga maneter. För att göra pusslet, använda musen för att klicka och dra bitar att passa. Vår vän går längs havsbotten, där vi kan se koraller, alger och andra växter och djur som är typiska för havsbotten. Säker på att du vill gå ut och leka med vår vän Svampbob och köras under vatten för att fånga maneter. Ta dig tid att slutföra den här bilden. Och du kan öka svårighetsgraden genom att ändra antalet delar i vilka bilden är splittrad. Svårigheten kan konfigureras för alla typer av spelare.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Svampbob (Pussel) för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Svampbob Fyrkant flash spel som heter Svampbob (Pussel). Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Svampbob (Pussel) och det är relaterat till Svampbob Fyrkant. Vår nya spel Svampbob (Pussel) är en av de bästa spelen i Svampbob Fyrkant kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Svampbob (Pussel) som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Svampbob (Pussel)
TILLBAKA

Svampbob Fyrkant mest spelade spelen

Färger en Scen SvampBob Fyrkant SPELA ►

Färger en Scen SvampBob Fyrkant

6
6 av 10 - 3830 röster
Spelas
51548
gånger

I det här spelet måste du färg en scen i tv-serie SvampBob Fyrkant. För det måste du välja en färg på pall med färger, klicka på en färg med musen, och måla ett objekt med den färg som du har valt.

Kostymer för Svampbob SPELA ►

Kostymer för Svampbob

5
5 av 10 - 1984 röster
Spelas
47434
gånger

I det här spelet måste du klä upp Svampbob. För att göra dräkten, välj din ansiktsuttryck, är ditt ansikte kommer att ha, genom att klicka på ikonerna på vänster sida av skärmen, och hans dräkt, genom att klicka på ikonerna längst upp på skärmen. Dräkterna är: pirat, aggressiv verkställande, balettdansös, robot eller en sport spelare eller andra. Du måste göra en rolig dräkt för denna karaktär att gå kul. Du vet att Svampbob älskar kostymer och i det här spelet måst ...

Pussel av huset av SvampBob SPELA ►

Pussel av huset av SvampBob

6
6 av 10 - 2428 röster
Spelas
37876
gånger

Vet var Svampbob bor? Han bor i en ananas på havets botten. I det här spelet, måste du göra ett pussel av en bild av den tecknade serien Svampbob Fyrkant. För att slutföra pussel, använda musen för att klicka och dra bitar att passa ihop. På bilden kan vi se huset av vår vän som är en ananas och bredvid huset av sin granne och vän. De två husen är på botten av havet där karaktärerna lever. En tecknad serie för barn är en av de mest populära nickelodeonen kanal.