Gratis Spel

Pussel av SvampBob och hans vänner

Svampbob Fyrkant spel

Pussel av SvampBob och hans vänner

Pussel av SvampBob och hans vänner Betyg: 5/10

Pussel av SvampBob och hans vänner spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Alla tecken i den tecknade serien Svampbob har samlats för att spela för att göra såpbubblor. Men under havet inte kan göra begravningen som vi gör med tvål och vatten. De gör luftbubblor. I det här spelet måste du komplettera bilden av detta pussel av SvampBob när man spelar med vänner. För att spela spelet: Välj antal stycken där bilden är uppdelad för att fastställa svårigheten i spelet. Klicka med musen på en bit och dra det tills du tror att du passar att gå med.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15358 gånger online. Klassificering 1353 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 714 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15358 gånger
Pussel av SvampBob och hans vänner

Svampbob är en animerad serie full av tecken som bor i en stad under havet. I bilden av vårt spel, kan vi se de tecken som de spelar. De är marina djur med beteendet hos människor, till exempel vänner eller spela. På scenen ser vi en ekorre på sig en våtdräkt, en sjöstjärna, en bläckfisk i en gigantisk bubbla, sniglar och alla typer av marina djur. Allt de har roligt att spela. Vi vill alla vara som en fisk för att vara under vattnet och leka med bubblor.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Pussel av SvampBob och hans vänner för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Svampbob Fyrkant flash spel som heter Pussel av SvampBob och hans vänner. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Pussel av SvampBob och hans vänner och det är relaterat till Svampbob Fyrkant. Vår nya spel Pussel av SvampBob och hans vänner är en av de bästa spelen i Svampbob Fyrkant kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Pussel av SvampBob och hans vänner som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Pussel av SvampBob och hans vänner
TILLBAKA

Svampbob Fyrkant mest spelade spelen

Färger en Scen SvampBob Fyrkant SPELA ►

Färger en Scen SvampBob Fyrkant

6
6 av 10 - 3830 röster
Spelas
51548
gånger

I det här spelet måste du färg en scen i tv-serie SvampBob Fyrkant. För det måste du välja en färg på pall med färger, klicka på en färg med musen, och måla ett objekt med den färg som du har valt.

Kostymer för Svampbob SPELA ►

Kostymer för Svampbob

5
5 av 10 - 1984 röster
Spelas
47434
gånger

I det här spelet måste du klä upp Svampbob. För att göra dräkten, välj din ansiktsuttryck, är ditt ansikte kommer att ha, genom att klicka på ikonerna på vänster sida av skärmen, och hans dräkt, genom att klicka på ikonerna längst upp på skärmen. Dräkterna är: pirat, aggressiv verkställande, balettdansös, robot eller en sport spelare eller andra. Du måste göra en rolig dräkt för denna karaktär att gå kul. Du vet att Svampbob älskar kostymer och i det här spelet måst ...

Pussel av huset av SvampBob SPELA ►

Pussel av huset av SvampBob

6
6 av 10 - 2428 röster
Spelas
37876
gånger

Vet var Svampbob bor? Han bor i en ananas på havets botten. I det här spelet, måste du göra ett pussel av en bild av den tecknade serien Svampbob Fyrkant. För att slutföra pussel, använda musen för att klicka och dra bitar att passa ihop. På bilden kan vi se huset av vår vän som är en ananas och bredvid huset av sin granne och vän. De två husen är på botten av havet där karaktärerna lever. En tecknad serie för barn är en av de mest populära nickelodeonen kanal.