Gratis Spel

Pussel av SvampBob och hans snigel

Svampbob Fyrkant spel

Pussel av SvampBob och hans snigel

Pussel av SvampBob och hans snigel Betyg: 5/10

Pussel av SvampBob och hans snigel spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Svampbob har ett husdjur snigel som heter Gary. Alla djur som vi bryr oss om och vi gillar att göra oss sällskap. Vår vän den marina svampen har sitt djur, hans vän snigeln Gary. Njut av att fylla i detta pussel Svampbob med sin bästa vän och husdjur snigeln Gary. Detta pussel innehåller 42 bitar. För att lösa spelet, klicka och dra bitar att passa, använda musen för att flytta bitar på plats tills det klickar eller annat. Njut med vår kära vän gör denna vackra bild av de två vänner tillsammans.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 14790 gånger online. Klassificering 1404 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 654 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 14790 gånger
Pussel av SvampBob och hans snigel

Vi har alla husdjur. De är djur som följer med oss i det dagliga livet. De ger tillgivenhet och kärlek. De är våra bästa och mest trogna följeslagare. Vi vill alltid att vad som än händer. Vår vän Svampbob har ett husdjur snigel som heter Gary. Tillsammans bor många äventyr tecknade serier för tv. I det här spelet har du en bild på dem tillsammans. Målet är att återförena de pusselbitar så att bilden kan visas i sin helhet. Njut med våra vänner som de gör på bilden. Kärleken till våra husdjur är mycket viktigt.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Pussel av SvampBob och hans snigel för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Svampbob Fyrkant flash spel som heter Pussel av SvampBob och hans snigel. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Pussel av SvampBob och hans snigel och det är relaterat till Svampbob Fyrkant. Vår nya spel Pussel av SvampBob och hans snigel är en av de bästa spelen i Svampbob Fyrkant kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Pussel av SvampBob och hans snigel som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Pussel av SvampBob och hans snigel
TILLBAKA

Svampbob Fyrkant mest spelade spelen

Färger en Scen SvampBob Fyrkant SPELA ►

Färger en Scen SvampBob Fyrkant

6
6 av 10 - 3830 röster
Spelas
51548
gånger

I det här spelet måste du färg en scen i tv-serie SvampBob Fyrkant. För det måste du välja en färg på pall med färger, klicka på en färg med musen, och måla ett objekt med den färg som du har valt.

Kostymer för Svampbob SPELA ►

Kostymer för Svampbob

5
5 av 10 - 1984 röster
Spelas
47434
gånger

I det här spelet måste du klä upp Svampbob. För att göra dräkten, välj din ansiktsuttryck, är ditt ansikte kommer att ha, genom att klicka på ikonerna på vänster sida av skärmen, och hans dräkt, genom att klicka på ikonerna längst upp på skärmen. Dräkterna är: pirat, aggressiv verkställande, balettdansös, robot eller en sport spelare eller andra. Du måste göra en rolig dräkt för denna karaktär att gå kul. Du vet att Svampbob älskar kostymer och i det här spelet måst ...

Pussel av huset av SvampBob SPELA ►

Pussel av huset av SvampBob

6
6 av 10 - 2428 röster
Spelas
37876
gånger

Vet var Svampbob bor? Han bor i en ananas på havets botten. I det här spelet, måste du göra ett pussel av en bild av den tecknade serien Svampbob Fyrkant. För att slutföra pussel, använda musen för att klicka och dra bitar att passa ihop. På bilden kan vi se huset av vår vän som är en ananas och bredvid huset av sin granne och vän. De två husen är på botten av havet där karaktärerna lever. En tecknad serie för barn är en av de mest populära nickelodeonen kanal.