Gratis Spel

Pussel av SvampBob i Hawaii

Svampbob Fyrkant spel

Pussel av SvampBob i Hawaii

Pussel av SvampBob i Hawaii Betyg: 3/10

Pussel av SvampBob i Hawaii spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Svampbob har varit på semester i Hawaii. En rolig resa med alla vänner av hans tv-serie. I det här spelet, måste du göra detta pussel av SvampBob och bilden blir hel igen för att se. I den ursprungliga bilden för att se Svampbob spelar den typiska Hawaiian gitarr, ukulele. Vår vän bär Hawaiian kläder som den klassiska kjol gjord av växtvävnad. Alla karaktärer i serien var klädda i traditionella dräkter Hawaiian semester. För att komplettera bilden, klicka och dra bitar att passa, med hjälp av musen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 16478 gånger online. Klassificering 1247 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 784 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 16478 gånger
Pussel av SvampBob i Hawaii

Våra vänner i den animerade serien Svampbob Fyrkant har semestrar i Hawaii. Alla var klädda i färgglada skjortor och att idrotta och spela under vattnet. SvampBob klänningar som Hawaiian med en kjol gjord av växter och spelar upp en typisk Hawaiian musikinstrument. Ukulele är ett musikinstrument med fyra strängar pressade, som används som ett instrument i musik av Hawaiiöarna. Ukulele används ofta i musik av Polynesien och är alltid förknippad med hawaiiansk musik. Våra vänner mår bra på sin resa och nu har du väl fullborda bilden av din semester.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Pussel av SvampBob i Hawaii för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Svampbob Fyrkant flash spel som heter Pussel av SvampBob i Hawaii. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Pussel av SvampBob i Hawaii och det är relaterat till Svampbob Fyrkant. Vår nya spel Pussel av SvampBob i Hawaii är en av de bästa spelen i Svampbob Fyrkant kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Pussel av SvampBob i Hawaii som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Pussel av SvampBob i Hawaii
TILLBAKA

Svampbob Fyrkant mest spelade spelen

Färger en Scen SvampBob Fyrkant SPELA ►

Färger en Scen SvampBob Fyrkant

6
6 av 10 - 3830 röster
Spelas
51548
gånger

I det här spelet måste du färg en scen i tv-serie SvampBob Fyrkant. För det måste du välja en färg på pall med färger, klicka på en färg med musen, och måla ett objekt med den färg som du har valt.

Kostymer för Svampbob SPELA ►

Kostymer för Svampbob

5
5 av 10 - 1984 röster
Spelas
47434
gånger

I det här spelet måste du klä upp Svampbob. För att göra dräkten, välj din ansiktsuttryck, är ditt ansikte kommer att ha, genom att klicka på ikonerna på vänster sida av skärmen, och hans dräkt, genom att klicka på ikonerna längst upp på skärmen. Dräkterna är: pirat, aggressiv verkställande, balettdansös, robot eller en sport spelare eller andra. Du måste göra en rolig dräkt för denna karaktär att gå kul. Du vet att Svampbob älskar kostymer och i det här spelet måst ...

Pussel av huset av SvampBob SPELA ►

Pussel av huset av SvampBob

6
6 av 10 - 2428 röster
Spelas
37876
gånger

Vet var Svampbob bor? Han bor i en ananas på havets botten. I det här spelet, måste du göra ett pussel av en bild av den tecknade serien Svampbob Fyrkant. För att slutföra pussel, använda musen för att klicka och dra bitar att passa ihop. På bilden kan vi se huset av vår vän som är en ananas och bredvid huset av sin granne och vän. De två husen är på botten av havet där karaktärerna lever. En tecknad serie för barn är en av de mest populära nickelodeonen kanal.