Gratis Spel

Torn Strategi

Strategi spel

Torn strategi

Torn Strategi Betyg: 4/10

Torn strategi spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här gratis online spel du kommer att behöva söka hämnd på ett strategiskt sätt. Ibland kan du bara attack, om alla dina soldater har dött, fienden kommer att komma och du måste bygga ett torn försvar för att försvara ditt slott. För att skapa soldater, klicka på ikonen för den typ av soldaten som du vill skapa. Du vinner om en av fiendens slott förstörs. Du förlorar om någon av er slott förstörs. När du förstöra fiendens slott, kommer du gå in i nästa nivå med en ny karta. Se upp, ju högre nivå, desto svårare fienden.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6173 gånger online. Klassificering 3567 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 2 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6173 gånger
Torn Strategi

Efter berättelsen på svart häst slottet, är död Stardox tillbaka och redo att hämnas mot Doven kungariket och vita örnen rike. död Stardox har fört tillbaka de döda svarta trupperna och de är mer kraftfulla och starkare. Men Fayla kommer inte att ge upp. Med John och Angel Olga, är Fayla redo att sluta döda Stardox och eliminera honom för alltid. Kommer freden äntligen kommit och för evigt? Det finns en 1 av 10 chans att du kommer att få en vit soldat, så ju fler soldater du skapar, desto större chans har du att få en vit soldat. Det finns 18 kartor i detta spel. Spara upp ditt guld från de lägre nivåerna, så att du kan använda den på de högre nivåerna.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Torn Strategi för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Strategi flash spel som heter Torn Strategi. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Torn Strategi och det är relaterat till Strategi. Vår nya spel Torn Strategi är en av de bästa spelen i Strategi kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Torn Strategi som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Torn Strategi
TILLBAKA

Strategi mest spelade spelen

Strävan av Mynten i Skatten SPELA ►

Strävan av mynten i skatten

5
5 av 10 - 3242 röster
Spelas
37397
gånger

Dölj mynt av din skatt på din sida av skärmen och fälla minor också. Du måste hitta mynt av skatten på fienden innan fienden hitta ditt. Om du hittar en skatt av fienden, du får extra tid, men om du hittar en av sina burar, du kommer att förlora svängar. Spela spelet. Spelet kommer från Disney.co.uk Spel.

Astrum Försvar SPELA ►

Astrum försvar

6
6 av 10 - 2614 röster
Spelas
36330
gånger

Astrum är en planet med en hög kvalitet deponering av uran, den huvudsakliga handeln resurs. Du måste skydda planeten från överfall! Spela med musen och ha kul!

Explosiva Juveler SPELA ►

Explosiva juveler

3
3 av 10 - 1560 röster
Spelas
19861
gånger

I det här beroendeframkallande spelet, måste du förstöra pärlor som har samma färg och undvika att juveler med olika färg inte krossa. Du flyttar musen för att tränga undan. Du förlorar matchen när du har krossat tre juveler med olika färger.