Gratis Spel

Spectral Knight

Strategi spel

Spectral knight

Spectral Knight Betyg: 4/10

Spectral knight spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis online spel, är du en armored riddare spektral innesluten i en jävla fängelsehåla. Hjälpa honom att ha en strategi för att upptäcka hemligheterna i detta spel. Du kan styra denna spektrala riddare med musen eller tangentbordet. I strategin spelet måste du flytta, döda monster och flytta block för att låsa upp dörrar och hemliga passager.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 5812 gånger online. Klassificering 3707 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 2 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 5812 gånger
Spectral Knight

Riddare och medeltida spel kännetecknas av ren strategispel där du måste vara smart att upptäcka hemliga gångar och låsa upp dörrar som döljer hemligheter. Spela detta spel gratis.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Spectral Knight för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Strategi flash spel som heter Spectral Knight. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Spectral Knight och det är relaterat till Strategi. Vår nya spel Spectral Knight är en av de bästa spelen i Strategi kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Spectral Knight som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Spectral Knight
TILLBAKA

Strategi mest spelade spelen

Strävan av Mynten i Skatten SPELA ►

Strävan av mynten i skatten

5
5 av 10 - 3242 röster
Spelas
37252
gånger

Dölj mynt av din skatt på din sida av skärmen och fälla minor också. Du måste hitta mynt av skatten på fienden innan fienden hitta ditt. Om du hittar en skatt av fienden, du får extra tid, men om du hittar en av sina burar, du kommer att förlora svängar. Spela spelet. Spelet kommer från Disney.co.uk Spel.

Astrum Försvar SPELA ►

Astrum försvar

6
6 av 10 - 2614 röster
Spelas
36181
gånger

Astrum är en planet med en hög kvalitet deponering av uran, den huvudsakliga handeln resurs. Du måste skydda planeten från överfall! Spela med musen och ha kul!

Explosiva Juveler SPELA ►

Explosiva juveler

3
3 av 10 - 1560 röster
Spelas
19737
gånger

I det här beroendeframkallande spelet, måste du förstöra pärlor som har samma färg och undvika att juveler med olika färg inte krossa. Du flyttar musen för att tränga undan. Du förlorar matchen när du har krossat tre juveler med olika färger.