Gratis Spel

Två Super Hjältar i En

Stålmannen spel

Två Super Hjältar i En

Två Super Hjältar i En Betyg: 4/10

Två Super Hjältar i En spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du välja en perfekt outfit för dina två favoritsuperhjältar. För att skapa den perfekta outfiten, måste du slå en roulette att välja huvudet och du kommer att stoppa roulette när du har huvudet som du vill. När måste du vända andra roulette att välja kostym och du kommer att stoppa den andra roulette när du har dräkten som du vill. För att stoppa roulette, klickar du på ikonen "stopp" med musen. En del av dessa superhjältar är: Batman, Stålmannen, Spiderman, Captain America, Super Mario Bros, Popeye, Superhjältarna och andra mer.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 47070 gånger online. Klassificering 348 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 1286 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 47070 gånger
Två Super Hjältar i En

Med det här spelet att du kommer ha kul. Mr Bean klär upp slumpmässigt från ett stort antal tecken, men kombinerar varandras dräkt. Mr Bean är en karaktär skapad av Rowan Atkinson, en brittisk skådespelare och komiker. Siffran är en ensamvarg som alltid hamnar i konstiga och pinsamma situationer, men ett eller annat sätt alltid får komma bort från dem. Detta spel är dubbelt roligt, för om tecknet får dig att skratta själv, se honom klädd i kostymer av olika karaktärer gör bringa en rolig tid.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Två Super Hjältar i En för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Stålmannen flash spel som heter Två Super Hjältar i En. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Två Super Hjältar i En och det är relaterat till Stålmannen. Vår nya spel Två Super Hjältar i En är en av de bästa spelen i Stålmannen kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Två Super Hjältar i En som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Två Super Hjältar i En
TILLBAKA

Stålmannen mest spelade spelen

Stålmannen Flyger SPELA ►

Stålmannen Flyger

5
5 av 10 - 4490 röster
Spelas
68156
gånger

I detta spel, du är Stålmannen och du flyger. Dina fiender är trasigt glas. För det, du klicka och hålla vänster musknapp för att gå inte ner.

Pussel av Superhjältar SPELA ►

Pussel av Superhjältar

5
5 av 10 - 7728 röster
Spelas
59697
gånger

I det här spelet måste du göra pussel av några superhjältar. För det kan du klicka på vänster knapp musen för att välja pjäs eller grupp av bitar och du flyttar musen för att flytta pjäsen eller grupp av bitar. Justeringen kommer att ske automatiskt när du justerar en bit till en annan pjäs eller olika bitar.

Pussel av Stålmannen SPELA ►

Pussel av Stålmannen

5
5 av 10 - 3366 röster
Spelas
38201
gånger

I detta spel måste du göra ett pussel av Stålmannen. För den, klicka en bit för att markera det och med vänster knapp musen och flytta pjäsen med musen rörelse. Justeringen sker omedelbart när du justera en pjäs till en annan.