Gratis Spel

Stålmannen Sparar Staden

Stålmannen spel

Stålmannen Sparar Staden

Stålmannen Sparar Staden Betyg: 3/10

Stålmannen Sparar Staden spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här gratis online spel, har den dagliga planeten fått nyheten att meteorerna kommer att slå Metropolis! Ditt uppdrag är att hjälpa Stålmannen krossa meteorer innan de träffar marken. För varje missade meteor, går faran ribban. Var försiktig, vissa meteorer gjorda av Kryptonite och kan endast förstöras med din värme vision.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 19626 gånger online. Klassificering 1031 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 548 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 19626 gånger
Stålmannen Sparar Staden

Stålmannen, Stålmannen sparar staden, Metropolis, Superman,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Stålmannen Sparar Staden för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Stålmannen flash spel som heter Stålmannen Sparar Staden. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Stålmannen Sparar Staden och det är relaterat till Stålmannen. Vår nya spel Stålmannen Sparar Staden är en av de bästa spelen i Stålmannen kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Stålmannen Sparar Staden som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Stålmannen Sparar Staden
TILLBAKA

Stålmannen mest spelade spelen

Stålmannen Flyger SPELA ►

Stålmannen Flyger

5
5 av 10 - 4490 röster
Spelas
67816
gånger

I detta spel, du är Stålmannen och du flyger. Dina fiender är trasigt glas. För det, du klicka och hålla vänster musknapp för att gå inte ner.

Pussel av Superhjältar SPELA ►

Pussel av Superhjältar

5
5 av 10 - 7728 röster
Spelas
59393
gånger

I det här spelet måste du göra pussel av några superhjältar. För det kan du klicka på vänster knapp musen för att välja pjäs eller grupp av bitar och du flyttar musen för att flytta pjäsen eller grupp av bitar. Justeringen kommer att ske automatiskt när du justerar en bit till en annan pjäs eller olika bitar.

Två Super Hjältar i En SPELA ►

Två Super Hjältar i En

4
4 av 10 - 1286 röster
Spelas
46770
gånger

I det här spelet måste du välja en perfekt outfit för dina två favoritsuperhjältar. För att skapa den perfekta outfiten, måste du slå en roulette att välja huvudet och du kommer att stoppa roulette när du har huvudet som du vill. När måste du vända andra roulette att välja kostym och du kommer att stoppa den andra roulette när du har dräkten som du vill. För att stoppa roulette, klickar du på ikonen \"stopp\" med musen. En del av dessa superhjältar är: Batman, Stålmannen, S ...