Gratis Spel

Stålmannen i Aktion

Stålmannen spel

Stålmannen i Aktion

Stålmannen i Aktion Betyg: 6/10

Stålmannen i Aktion spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet, måste du välja en partner bland dessa (Pen-Jake, Light-L, Batman och Stålmannen, Hus-Wilson, Will-Carltoon, Conan-Max, Tyler, Jack Stewart-Colbert) för att attackera dina fiender och hitta ett objekt som datorn säger. Du använder vänster / höger pilarna för att flytta, upp pil för att hoppa, nedåtpilen till crouch, bokstaven S att borra, bokstaven A för att sparka och D för att utbyta brev. Russin nivå när du dödar dina fiender och du förlorar spelet när en av parterna är död.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 13972 gånger online. Klassificering 1437 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 862 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 13972 gånger
Stålmannen i Aktion

Du måste slåss mot fiender, måste du döda alla som försöker attackera. För att starta spelet måste du välja ett par aktörer och du har många alternativ, från Stålmannen till andra tecken som aktörerna i TV-serien. Du styr både spelare och du måste slå de fiender som visas. Du måste försöka ta bort dem eller om de kommer att ta bort dig. Du måste sparka dem tills tumla. Om en av spelarna får slut på energi kan förändra spelare och så stanna i spelet. En värld av torg, som de gamla spelen, men kul.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Stålmannen i Aktion för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Stålmannen flash spel som heter Stålmannen i Aktion. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Stålmannen i Aktion och det är relaterat till Stålmannen. Vår nya spel Stålmannen i Aktion är en av de bästa spelen i Stålmannen kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Stålmannen i Aktion som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Stålmannen i Aktion
TILLBAKA

Stålmannen mest spelade spelen

Stålmannen Flyger SPELA ►

Stålmannen Flyger

5
5 av 10 - 4490 röster
Spelas
67816
gånger

I detta spel, du är Stålmannen och du flyger. Dina fiender är trasigt glas. För det, du klicka och hålla vänster musknapp för att gå inte ner.

Pussel av Superhjältar SPELA ►

Pussel av Superhjältar

5
5 av 10 - 7728 röster
Spelas
59393
gånger

I det här spelet måste du göra pussel av några superhjältar. För det kan du klicka på vänster knapp musen för att välja pjäs eller grupp av bitar och du flyttar musen för att flytta pjäsen eller grupp av bitar. Justeringen kommer att ske automatiskt när du justerar en bit till en annan pjäs eller olika bitar.

Två Super Hjältar i En SPELA ►

Två Super Hjältar i En

4
4 av 10 - 1286 röster
Spelas
46770
gånger

I det här spelet måste du välja en perfekt outfit för dina två favoritsuperhjältar. För att skapa den perfekta outfiten, måste du slå en roulette att välja huvudet och du kommer att stoppa roulette när du har huvudet som du vill. När måste du vända andra roulette att välja kostym och du kommer att stoppa den andra roulette när du har dräkten som du vill. För att stoppa roulette, klickar du på ikonen \"stopp\" med musen. En del av dessa superhjältar är: Batman, Stålmannen, S ...