Gratis Spel

Pussel av Superhjältar

Stålmannen spel

Pussel av Superhjältar

Pussel av Superhjältar Betyg: 5/10

Pussel av Superhjältar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du göra pussel av några superhjältar. För det kan du klicka på vänster knapp musen för att välja pjäs eller grupp av bitar och du flyttar musen för att flytta pjäsen eller grupp av bitar. Justeringen kommer att ske automatiskt när du justerar en bit till en annan pjäs eller olika bitar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 59555 gånger online. Klassificering 253 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 7728 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 59555 gånger
Pussel av Superhjältar

Batman, Stålmannen, Gröna troll

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Pussel av Superhjältar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Stålmannen flash spel som heter Pussel av Superhjältar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Pussel av Superhjältar och det är relaterat till Stålmannen. Vår nya spel Pussel av Superhjältar är en av de bästa spelen i Stålmannen kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Pussel av Superhjältar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Pussel av Superhjältar
TILLBAKA

Stålmannen mest spelade spelen

Stålmannen Flyger SPELA ►

Stålmannen Flyger

5
5 av 10 - 4490 röster
Spelas
67989
gånger

I detta spel, du är Stålmannen och du flyger. Dina fiender är trasigt glas. För det, du klicka och hålla vänster musknapp för att gå inte ner.

Två Super Hjältar i En SPELA ►

Två Super Hjältar i En

4
4 av 10 - 1286 röster
Spelas
46918
gånger

I det här spelet måste du välja en perfekt outfit för dina två favoritsuperhjältar. För att skapa den perfekta outfiten, måste du slå en roulette att välja huvudet och du kommer att stoppa roulette när du har huvudet som du vill. När måste du vända andra roulette att välja kostym och du kommer att stoppa den andra roulette när du har dräkten som du vill. För att stoppa roulette, klickar du på ikonen \"stopp\" med musen. En del av dessa superhjältar är: Batman, Stålmannen, S ...

Pussel av Stålmannen SPELA ►

Pussel av Stålmannen

5
5 av 10 - 3366 röster
Spelas
38033
gånger

I detta spel måste du göra ett pussel av Stålmannen. För den, klicka en bit för att markera det och med vänster knapp musen och flytta pjäsen med musen rörelse. Justeringen sker omedelbart när du justera en pjäs till en annan.