Gratis Spel

Skapa en Ny Superhjälte

Stålmannen spel

Skapa en Ny Superhjälte

Skapa en Ny Superhjälte Betyg: 5/10

Skapa en Ny Superhjälte spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du skapa din egen superhjälte, såsom serier eller filmer. För att skapa din egen hjälte, måste du välja varje element, börja med ögon, mun, mask, hud, armar, händer, kropp, rygg, ben, fötter och blodet. Du måste skapa din egen hjälte med kostymer av Batman, Superman, Spiderman och andra mer kända superhjältar. Du använder piltangenterna för att flytta superhjälte och ikoner som indikerar nästa och föregående med musen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 37099 gånger online. Klassificering 498 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1462 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 37099 gånger
Skapa en Ny Superhjälte

Vill du superhjältar? Nu kan du skapa din egen i denna omgång Superman, eftersom du kan skapa en ny version av Man of Steel. Du kan definiera varje del av den person, från fysiska drag som kläder att ha. Du behöver inte skapa Superman, kan du göra det tecken du vill ha eller skapa en ny hjälte med alla element. Det är att vara kreativ. Tror du att du skulle ha haft befogenheter. Att saker kan göra människor inte kan vilja flyga, skjuta blixtar, har styrkan, flyttar under vattnet, flyger genom rymden, vara immuna mot vapen, osynlig, etc.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Skapa en Ny Superhjälte för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Stålmannen flash spel som heter Skapa en Ny Superhjälte. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Skapa en Ny Superhjälte och det är relaterat till Stålmannen. Vår nya spel Skapa en Ny Superhjälte är en av de bästa spelen i Stålmannen kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Skapa en Ny Superhjälte som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Skapa en Ny Superhjälte
TILLBAKA

Stålmannen mest spelade spelen

Stålmannen Flyger SPELA ►

Stålmannen Flyger

5
5 av 10 - 4490 röster
Spelas
67816
gånger

I detta spel, du är Stålmannen och du flyger. Dina fiender är trasigt glas. För det, du klicka och hålla vänster musknapp för att gå inte ner.

Pussel av Superhjältar SPELA ►

Pussel av Superhjältar

5
5 av 10 - 7728 röster
Spelas
59393
gånger

I det här spelet måste du göra pussel av några superhjältar. För det kan du klicka på vänster knapp musen för att välja pjäs eller grupp av bitar och du flyttar musen för att flytta pjäsen eller grupp av bitar. Justeringen kommer att ske automatiskt när du justerar en bit till en annan pjäs eller olika bitar.

Två Super Hjältar i En SPELA ►

Två Super Hjältar i En

4
4 av 10 - 1286 röster
Spelas
46770
gånger

I det här spelet måste du välja en perfekt outfit för dina två favoritsuperhjältar. För att skapa den perfekta outfiten, måste du slå en roulette att välja huvudet och du kommer att stoppa roulette när du har huvudet som du vill. När måste du vända andra roulette att välja kostym och du kommer att stoppa den andra roulette när du har dräkten som du vill. För att stoppa roulette, klickar du på ikonen \"stopp\" med musen. En del av dessa superhjältar är: Batman, Stålmannen, S ...