Gratis Spel

Stålmannen

Spela Stålmannen spel

Stålmannen spel

Stålmannen spel så att du kan ha roligt varje dag på våra webbplats, utan att installera eller ladda ner något. Din online fritid och nöjesområde.

Stålmannen gratis spel

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Stålmannen spel

Stålmannen i Aktion

 stålmannen i aktion spel SPELA ►

I det här spelet, måste du välja en partner bland dessa (Pen-Jake, Light-L, Batman och Stålmannen, Hus-Wilson, Will-Carltoon, Conan-Max, Tyler, Jack Stewart-Colbert) för att attackera dina fiender och hitta ett objekt som datorn säger. Du använder vänster / höger pilarna för att flytta, upp pil för att hoppa, nedåtpilen till crouch, bok ... Läs mer

Stålmannen gratis spel att spela gratis på svenska och stålmannen gratis flash spel att leka med de nyaste spelen varje dag

Stålmannen online spel

Nytt i Stålmannen

Stålmannen

Gratis spela Onlinespel på svenska. Superhjälte av serier, har det första stora hjälte med superkrafter av serietidningar blivit känd genom filmer. Spel för mannen av stål. Clark Kent Smallville. Denna superhjälte kan flyga och har en cape att flyga genom himlen. Har superkrafter för att bekämpa Lex Luzor och de onda krafterna. Superhjälte Spel som mannen av stål. Det är en kulturell ikon, och dyker upp på olika radio-serier, tv-program, filmer, band tidningen och videospel. Mannen av stål, mannen i morgon, under av Metropolis, den sista sonen av Krypton, gangbuster, Super Boy är några av de namn den har haft. Det är en del av Justice League med andra superhjältar. Född som en seriefigur, men dess popularitet har lett till alla medier och är känd över hela världen. Har släktingar som Supergirl, hennes kusin och Krypto the super hund. Är en fiktiv karaktär, en superhjälte som visas i serietidningar publicerats av DC komisk, och anses allmänt vara en amerikansk kulturell ikon.

Stålmannen Gratis Spel som är riktigt roligt att spela gratis Stålmannen flash spel. Denna kategori är relaterad till superhjälte. mannen av stål. clark kent är den hemliga identiteten är i sitt normala liv. stålmannen besitter extraordinära befogenheter som övermänsklig styrka, kör på otroliga hastigheter, mycket hård hud som inte kan passeras av någonting, kan flyga, super-hastighet, befogenheter syn (x-ray, värme, teleskopisk, infrarött, och mikroskopisk), super hörsel, och super andetag. christopher reeve spelade stålmannen i fyra långfilmer. det är den stora superhjälte, en modell av kamp goda mot det onda och ansvarsfull användning av sina förmågor. Äventyr där huvudpersonen är hjälten i serien. ursprunget berättelsen om stålmannen berättar att han var född kal-el på planeten krypton, innan de skjutit i höjden till jorden som ett spädbarn av hans vetenskapsman far jor-el, stunder innan krypton förstörelse.. Här hittar du Stålmannen gratis spel att spela i svenska utan att behöva installera eller ladda ner något på datorn, våra innehållet är 100% tillförlitliga. Nytt Stålmannen spel som uppdateras varje dag och de bästa spelen för barn. Stålmannen dagliga gratis spel och videospel som du kan använda från datorn och dela dem med dina vänner och kontakter på sociala nätverk som Facebook, Twitter eller Google Plus.