Gratis Spel

Slå bollen

Sportspel spel

Slå bollen

Slå bollen Betyg: 4/10

Slå bollen spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vill du fotboll? Är du en bra sport? I det här spelet måste du slå honom med bollen tills han nådde mynten. Mynten är i luften och alla har ett visst värde. Om du vidrör bollen en valuta, är dess värde för dig. Använd musen för att klicka på bollen när den faller tillbaka till lyft. En pil visar i vilken riktning du ska kasta bollen, kan du gå för att justera riktningen och så gå rakt på mynten. För att se hur många mynt du kan jaga i ett enda spel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7321 gånger online. Klassificering 3211 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 20 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7321 gånger
Slå bollen

Fotboll spel för sportfantaster. Idrottare kan spela med den här personen för att få så många mynt som möjligt. Du måste vara bra på att kontrollera bollen att nå mynten och få dina pengar värt. Mynten är i luften, desto högre har mer värde och du har att röra dem för att få dem att försvinna och du vinner. Det är ett spel av skicklighet och kontroll, allt görs med musen, klicka och bygger på att kontrollera riktningen på release. Fotboll är en sport där flera spelare har att styra bollen och undvika de andra spelarna komma till målet och göra mål. Ju fler mål vinner spelet märket.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Slå bollen för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Sportspel flash spel som heter Slå bollen. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Slå bollen och det är relaterat till Sportspel. Vår nya spel Slå bollen är en av de bästa spelen i Sportspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Slå bollen som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Slå bollen
TILLBAKA

Sportspel mest spelade spelen

Handboll, sista minuten SPELA ►

Handboll, sista minuten

5
5 av 10 - 11742 röster
Spelas
81696
gånger

Det franska laget förlorar på Irland och bara en minut, du måste göra mål i sista minuten, det högsta antalet mål som krävs. Måste använda musen för att flytta spelaren.

Haj Surfa SPELA ►

Haj surfa

6
6 av 10 - 4628 röster
Spelas
67563
gånger

Gillar du surfa? I det här spelet är du surfa mellan hajar och anothers hinder: gummi ring eller flytväst, farliga vågor ... Det här spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta och mellanslagstangenten för att hoppa.

Beachvolleyboll SPELA ►

Beachvolleyboll

5
5 av 10 - 4456 röster
Spelas
54504
gånger

Olympiska spel i Beachvolleyboll. Du är på stranden med vänner. Du spelar en Beachvolleyboll match. Spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd musen för att hoppa och kasta bollen.