Gratis Spel

Slå till en Boll

Sportspel spel

Slå till en boll

Slå till en Boll Betyg: 5/10

Slå till en boll spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta spel du är en basketspelare och du kasta bollen i korgen så snabbt och korrekt som möjligt. För att spela använda vänster musknapp för att brand och förflyttning av musen för att bläddra på skärmen. Basket drag och du har att få bollen så många gånger som möjligt. Det är en motståndare som visas på skärmen för att blockera ditt skott. Om spelaren berör bollen, kommer bollen flyga bort i en annan riktning, och du kan inte lägga den i korgen. För att vinna spelet måste du få bollen så många gånger som möjligt inom den bågen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8295 gånger online. Klassificering 2786 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 52 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8295 gånger
Slå till en Boll

Vill du basket? I detta spel du spelar på gatan och du har att få sätta bollen genom korgen ringen. Ett spel att doppa basket där du måste flytta runt på skärmen när korgen rör sig från sida till sida. Ha en motståndare, bara en, som kommer och går att göra en plugg och du inte fattar poängen. Du måste göra så många poäng som möjligt i speltid. För sportfantaster, är detta gatan versionen av detta spel. Vara mer flexibla och snabbare än din motståndare och få alla möjliga poäng i spelet.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Slå till en Boll för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Sportspel flash spel som heter Slå till en Boll. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Slå till en Boll och det är relaterat till Sportspel. Vår nya spel Slå till en Boll är en av de bästa spelen i Sportspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Slå till en Boll som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Slå till en Boll
TILLBAKA

Sportspel mest spelade spelen

Handboll, sista minuten SPELA ►

Handboll, sista minuten

5
5 av 10 - 11742 röster
Spelas
81696
gånger

Det franska laget förlorar på Irland och bara en minut, du måste göra mål i sista minuten, det högsta antalet mål som krävs. Måste använda musen för att flytta spelaren.

Haj Surfa SPELA ►

Haj surfa

6
6 av 10 - 4628 röster
Spelas
67563
gånger

Gillar du surfa? I det här spelet är du surfa mellan hajar och anothers hinder: gummi ring eller flytväst, farliga vågor ... Det här spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta och mellanslagstangenten för att hoppa.

Beachvolleyboll SPELA ►

Beachvolleyboll

5
5 av 10 - 4456 röster
Spelas
54504
gånger

Olympiska spel i Beachvolleyboll. Du är på stranden med vänner. Du spelar en Beachvolleyboll match. Spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd musen för att hoppa och kasta bollen.