Gratis Spel

Skridskoåkning ras

Sportspel spel

Skridskoåkning ras

Skridskoåkning ras Betyg: 9/10

Skridskoåkning ras spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Spelet skridskoåkning där du är en åkare som har att göra karriär ducka åkare som kommer till dig från fronten. Skridskor på en stor isbana, som att springa ett lopp. Du måste kringgå åkare som kommit före dig och vara noga med att inte lämna ishallen över kanten. Med musklick för att flytta din karaktär runt banan för att inte gå över kanten och inte krascha in i andra sporter. Du måste hålla så länge som du tävlar för att vinna spelet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6159 gånger online. Klassificering 3615 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 9.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Betyg baseras på 8 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6159 gånger
Skridskoåkning ras

Spelet skridskoåkning där du måste köra i en stor ishall. Det finns flera mötande åkare och måste undvika, du måste försöka att undvika att krascha, om du gör flera gånger kommer du att förlora spelet. Om du går ut i kanten förlorar också spelet. En rolig karaktär som spelar på ett enkelt sätt med musen, klicka för att flytta karaktär från en sida till en annan. Om du älskar denna roliga sport, du gillar mycket detta enkla spel som du kan öva. Is och roligt i samma spel.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Skridskoåkning ras för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Sportspel flash spel som heter Skridskoåkning ras. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Skridskoåkning ras och det är relaterat till Sportspel. Vår nya spel Skridskoåkning ras är en av de bästa spelen i Sportspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Skridskoåkning ras som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Skridskoåkning ras
TILLBAKA

Sportspel mest spelade spelen

Handboll, sista minuten SPELA ►

Handboll, sista minuten

5
5 av 10 - 11742 röster
Spelas
81696
gånger

Det franska laget förlorar på Irland och bara en minut, du måste göra mål i sista minuten, det högsta antalet mål som krävs. Måste använda musen för att flytta spelaren.

Haj Surfa SPELA ►

Haj surfa

6
6 av 10 - 4628 röster
Spelas
67563
gånger

Gillar du surfa? I det här spelet är du surfa mellan hajar och anothers hinder: gummi ring eller flytväst, farliga vågor ... Det här spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta och mellanslagstangenten för att hoppa.

Beachvolleyboll SPELA ►

Beachvolleyboll

5
5 av 10 - 4456 röster
Spelas
54504
gånger

Olympiska spel i Beachvolleyboll. Du är på stranden med vänner. Du spelar en Beachvolleyboll match. Spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd musen för att hoppa och kasta bollen.