Gratis Spel

Basket Skytte Korgar

Sportspel spel

Basket skytte korgar

Basket Skytte Korgar Betyg: 5/10

Basket skytte korgar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Spela basket skytte tunnband. Spelaren väljer en karaktär mellan de tre sporter som finns och tävla mot en annan spelare. För 2 minuter får du göra en tävling för att se vem som får fler korgar just nu. I detta spel du använder piltangenterna för att flytta och på mellanslagstangenten för att kasta bollen i korgen. Du måste placera den gula stjärnan spelaren på golvet för att starta. Vill du basket? Se hur många korgar ni kan göra på kortare tid.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7769 gånger online. Klassificering 2892 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 90 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7769 gånger
Basket Skytte Korgar

Basket spel där du har att få så många korgar som möjligt på en begränsad tid av två minuter. Du är en japansk idrottare måste vara bäst på det han. Placera den gula stjärnan spelaren på marken i syfte att inleda en dunk. Välj de idrottare som vill delta och försöka vara vinnaren. Att vara den bästa spelaren är målet för denna roliga sport spel. För älskare av basket är ett sätt att träna och förbättra. Även om spelet är på japanska, instruktionerna är mycket intuitivt och sättet att spela är mycket enkelt, du vet inte språket.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Basket Skytte Korgar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Sportspel flash spel som heter Basket Skytte Korgar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Basket Skytte Korgar och det är relaterat till Sportspel. Vår nya spel Basket Skytte Korgar är en av de bästa spelen i Sportspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Basket Skytte Korgar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Basket Skytte Korgar
TILLBAKA

Sportspel mest spelade spelen

Handboll, sista minuten SPELA ►

Handboll, sista minuten

5
5 av 10 - 11742 röster
Spelas
81696
gånger

Det franska laget förlorar på Irland och bara en minut, du måste göra mål i sista minuten, det högsta antalet mål som krävs. Måste använda musen för att flytta spelaren.

Haj Surfa SPELA ►

Haj surfa

6
6 av 10 - 4628 röster
Spelas
67563
gånger

Gillar du surfa? I det här spelet är du surfa mellan hajar och anothers hinder: gummi ring eller flytväst, farliga vågor ... Det här spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta och mellanslagstangenten för att hoppa.

Beachvolleyboll SPELA ►

Beachvolleyboll

5
5 av 10 - 4456 röster
Spelas
54504
gånger

Olympiska spel i Beachvolleyboll. Du är på stranden med vänner. Du spelar en Beachvolleyboll match. Spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd musen för att hoppa och kasta bollen.