Gratis Spel

kör en hinderbana

Sportspel spel

Kör en hinderbana

Kör en hinderbana Betyg: 5/10

Kör en hinderbana spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Hjälp vår vän hamster springa i hans boll, förebygga svamp mutanter på vägen. Gå så långt du kan innan tiden tar slut. Använd pilknapparna upp / ner för att flytta fram och tillbaka och på mellanslagstangenten för att hoppa. Byta fil med vänster / höger. Du måste köra allt du kan på den vägen huka alla svampar du kan, måste du hoppa över dem. Om du spelar en mutant svamp saktar och du måste hoppa över den.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8989 gånger online. Klassificering 2498 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 154 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8989 gånger
kör en hinderbana

Spelet där du måste köra en hinderbana på en bana full av giftiga svampar. Du måste hoppa och ner i ett lopp i en bana där du måste undvika sidorna eller hoppa över honom på vägen. Du kan kontrollera hastigheten med knapparna för att få mer eller mindre tid för att hoppa. Du är en liten hamster som körs i ett lopp i din träningsboll. Ett enkelt och roligt spel där du måste bevisa din förmåga att samordna hopp och hastigheten på djuret på flykt.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter kör en hinderbana för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Sportspel flash spel som heter kör en hinderbana. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter kör en hinderbana och det är relaterat till Sportspel. Vår nya spel kör en hinderbana är en av de bästa spelen i Sportspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter kör en hinderbana som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

kör en hinderbana
TILLBAKA

Sportspel mest spelade spelen

Handboll, sista minuten SPELA ►

Handboll, sista minuten

5
5 av 10 - 11742 röster
Spelas
81696
gånger

Det franska laget förlorar på Irland och bara en minut, du måste göra mål i sista minuten, det högsta antalet mål som krävs. Måste använda musen för att flytta spelaren.

Haj Surfa SPELA ►

Haj surfa

6
6 av 10 - 4628 röster
Spelas
67563
gånger

Gillar du surfa? I det här spelet är du surfa mellan hajar och anothers hinder: gummi ring eller flytväst, farliga vågor ... Det här spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta och mellanslagstangenten för att hoppa.

Beachvolleyboll SPELA ►

Beachvolleyboll

5
5 av 10 - 4456 röster
Spelas
54504
gånger

Olympiska spel i Beachvolleyboll. Du är på stranden med vänner. Du spelar en Beachvolleyboll match. Spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd musen för att hoppa och kasta bollen.