Gratis Spel

Tumla Med Skateboard

Sportspel spel

Tumla med skateboard

Tumla Med Skateboard Betyg: 5/10

Tumla med skateboard spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Liksom göra stunts med skateboard? I det här spelet måste du få Scooby Doo hoppa så högt som möjligt på din skateboard. Att åka skridskor och göra tricks i luften, använd piltangenterna för att flytta tecknet och tillbaka för att ta fart och upp och ner för att göra stunts. Scooby Doo är en seriefigur av en TV-serie som alltid hamnar i trubbel samtidigt lösa mysterier. Det är en rolig och äventyrlig hund och här måste du göra för att kompensera för en skridsko trick i en skatepark. Gör upp, ner och hoppa så högt som möjligt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9042 gånger online. Klassificering 2397 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 140 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9042 gånger
Tumla Med Skateboard

I denna omgång skridsko du måste hoppa så högt som möjligt. Med piltangenterna tar tecknet från sida till sida för att ta fart. Du måste få det når mycket hög, för detta måste du upp-och nedpilarna för att göra trick eller få mer fart. Huvudpersonen är hunden Scooby Doo i en serie av animerade tv. En älskad karaktär och roligt samtidigt lösa mysterier har äventyr med sina vänner. Gör dig tricks på en skateboard i skridskon. Hoppa högt och göra svängar i luften med skateboard.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Tumla Med Skateboard för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Sportspel flash spel som heter Tumla Med Skateboard. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Tumla Med Skateboard och det är relaterat till Sportspel. Vår nya spel Tumla Med Skateboard är en av de bästa spelen i Sportspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Tumla Med Skateboard som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Tumla Med Skateboard
TILLBAKA

Sportspel mest spelade spelen

Handboll, sista minuten SPELA ►

Handboll, sista minuten

5
5 av 10 - 11742 röster
Spelas
81696
gånger

Det franska laget förlorar på Irland och bara en minut, du måste göra mål i sista minuten, det högsta antalet mål som krävs. Måste använda musen för att flytta spelaren.

Haj Surfa SPELA ►

Haj surfa

6
6 av 10 - 4628 röster
Spelas
67563
gånger

Gillar du surfa? I det här spelet är du surfa mellan hajar och anothers hinder: gummi ring eller flytväst, farliga vågor ... Det här spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta och mellanslagstangenten för att hoppa.

Beachvolleyboll SPELA ►

Beachvolleyboll

5
5 av 10 - 4456 röster
Spelas
54504
gånger

Olympiska spel i Beachvolleyboll. Du är på stranden med vänner. Du spelar en Beachvolleyboll match. Spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd musen för att hoppa och kasta bollen.