Gratis Spel

Yrkesmässig Basketspelare

Sportspel spel

Yrkesmässig basketspelare

Yrkesmässig Basketspelare Betyg: 5/10

Yrkesmässig basketspelare spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du är en idrottsman, professionell basketspelare som har att sätta alla bollar du kan till kanten av korgen i det här spelet, måste du rulla dubblar och tripplar. Om sätta bollen i korgen, tjänar du poäng, men om inte sätta korgen, objekten är för motståndarlaget. Använd musen för att flytta spelaren runt planen. Håll knappen intryckt för att samla kraft och släpp för att kasta bollen går i korgen. Du har en hel del offentligt på basketplanen redo att applådera och hurra med varje punkt du får.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8904 gånger online. Klassificering 2505 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 186 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8904 gånger
Yrkesmässig Basketspelare

I det här spelet måste du få göra korgar, kasta en boll och få den att gå igenom bågen och få många dubbla och tredubbla poäng. Ett spel för fans av sporten. Öva skott, bollkontroll och precision. Ett sätt att utöva denna sport och test. En bra basket sport simulering. Flytta runt på skärmen drar korgen. Poäng tillräckligt med poäng och slå motståndarlaget. Ett enkelt spel för älskare av denna sport som du kan öva den svåraste och kräver mer skicklighet och precision.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Yrkesmässig Basketspelare för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Sportspel flash spel som heter Yrkesmässig Basketspelare. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Yrkesmässig Basketspelare och det är relaterat till Sportspel. Vår nya spel Yrkesmässig Basketspelare är en av de bästa spelen i Sportspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Yrkesmässig Basketspelare som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Yrkesmässig Basketspelare
TILLBAKA

Sportspel mest spelade spelen

Handboll, sista minuten SPELA ►

Handboll, sista minuten

5
5 av 10 - 11742 röster
Spelas
81696
gånger

Det franska laget förlorar på Irland och bara en minut, du måste göra mål i sista minuten, det högsta antalet mål som krävs. Måste använda musen för att flytta spelaren.

Haj Surfa SPELA ►

Haj surfa

6
6 av 10 - 4628 röster
Spelas
67563
gånger

Gillar du surfa? I det här spelet är du surfa mellan hajar och anothers hinder: gummi ring eller flytväst, farliga vågor ... Det här spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta och mellanslagstangenten för att hoppa.

Beachvolleyboll SPELA ►

Beachvolleyboll

5
5 av 10 - 4456 röster
Spelas
54504
gånger

Olympiska spel i Beachvolleyboll. Du är på stranden med vänner. Du spelar en Beachvolleyboll match. Spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd musen för att hoppa och kasta bollen.