Gratis Spel

Motocross

Sportspel spel

Motocross

Motocross Betyg: 6/10

Motocross spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Motocross spel där du måste köra en motorcykel övervinna alla hinder monterade på dina två hjul. Delta i denna spännande motorcykel race! Instruktioner: Använd piltangenterna för att köra cykeln och alla hinder som dyker upp i varje nivå, utan att bryta cykeln. Instruktioner: Använd upp för att påskynda, ner till broms, vänster för att luta bakåt, rätt att luta framåt. Du måste övervinna alla hinder för att nå nästa nivå. Kör försiktigt eftersom det finns många hinder och samla alla juveler som du kan.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 36398 gånger online. Klassificering 501 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 3156 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 36398 gånger
Motocross

Det är ett spel över hinder när du kör motorcykel. Du bör köra med försiktighet på andra fordon och föremål. Du måste vara försiktig så att motorcykeln inte faller framåt eller tillbaka, om du inte kan övervinna det hinder som du kommer att ramla av cykeln. Om du faller du förlorat spelet. Målet är att nå botten av skärmen utan att falla. Du kan gå att samla pärlor längs vägen som ett sätt att veta att du gör rätt väg. Slå din bästa poäng i varje match för att vara en professionell motocross.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Motocross för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Sportspel flash spel som heter Motocross. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Motocross och det är relaterat till Sportspel. Vår nya spel Motocross är en av de bästa spelen i Sportspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Motocross som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Motocross
TILLBAKA

Sportspel mest spelade spelen

Handboll, sista minuten SPELA ►

Handboll, sista minuten

5
5 av 10 - 11742 röster
Spelas
81696
gånger

Det franska laget förlorar på Irland och bara en minut, du måste göra mål i sista minuten, det högsta antalet mål som krävs. Måste använda musen för att flytta spelaren.

Haj Surfa SPELA ►

Haj surfa

6
6 av 10 - 4628 röster
Spelas
67563
gånger

Gillar du surfa? I det här spelet är du surfa mellan hajar och anothers hinder: gummi ring eller flytväst, farliga vågor ... Det här spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta och mellanslagstangenten för att hoppa.

Beachvolleyboll SPELA ►

Beachvolleyboll

5
5 av 10 - 4456 röster
Spelas
54504
gånger

Olympiska spel i Beachvolleyboll. Du är på stranden med vänner. Du spelar en Beachvolleyboll match. Spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd musen för att hoppa och kasta bollen.