Gratis Spel

Ping Boll

Sportspel spel

Ping boll

Ping Boll Betyg: 5/10

Ping boll spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Spelet spelas med en robot, och en spelare som kontrolleras av dig. Dra spelaren och träffa bollen för att spela spelet. Avståndet omfattas av kulan beror på den position där du träffar bollen med din spelare. Se högsta mål i den tillåtna tidsperioden för en minut. Tror du att du kommer att kunna få det? Det enda sättet att ta reda på är att prova det, så tveka inte och njuta av en rolig tid med det här helt gratis online videospel. Den är perfekt för de gånger då du har lite ledig tid, och vet inte vad jag ska göra.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8559 gånger online. Klassificering 2740 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 52 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8559 gånger
Ping Boll

Denna basketmatch är en duell mellan människa, som styr en basketspelare, och processorn, som styr en robot skjuta hoops. Målet är att överträffa resultatet av CPU för en minut, att kasta så många korgar på den tiden. Du måste komma ihåg att varje gång du misslyckas kommer du att ge roboten möjlighet att starta, så försök att alltid ha bollinnehav och du har inga problem att övervinna datorn. En legendarisk duell människa kontra maskin i en basket fria kast. Kan du lyckas slå roboten?

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Ping Boll för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Sportspel flash spel som heter Ping Boll. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Ping Boll och det är relaterat till Sportspel. Vår nya spel Ping Boll är en av de bästa spelen i Sportspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Ping Boll som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Ping Boll
TILLBAKA

Sportspel mest spelade spelen

Handboll, sista minuten SPELA ►

Handboll, sista minuten

5
5 av 10 - 11742 röster
Spelas
81696
gånger

Det franska laget förlorar på Irland och bara en minut, du måste göra mål i sista minuten, det högsta antalet mål som krävs. Måste använda musen för att flytta spelaren.

Haj Surfa SPELA ►

Haj surfa

6
6 av 10 - 4628 röster
Spelas
67563
gånger

Gillar du surfa? I det här spelet är du surfa mellan hajar och anothers hinder: gummi ring eller flytväst, farliga vågor ... Det här spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta och mellanslagstangenten för att hoppa.

Beachvolleyboll SPELA ►

Beachvolleyboll

5
5 av 10 - 4456 röster
Spelas
54504
gånger

Olympiska spel i Beachvolleyboll. Du är på stranden med vänner. Du spelar en Beachvolleyboll match. Spelet är i Mandarin kinesiska. Instruktioner: Använd musen för att hoppa och kasta bollen.