Gratis Spel

Blå och Rosa Hjärtan

Fler spel spel

Blå och rosa hjärtan

Blå och Rosa Hjärtan Betyg: 3/10

Blå och rosa hjärtan spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta spel kan du se ett stort hjärta. Den högra sidan av hjärtat är blå och vänster sida är rosa och båda halvorna skiljs åt av en barriär med ett hål för att tillåta passage av hjärtan en halv till den andra hälften. I denna stora hjärtat, kan du se fler tio hjärtan (fem är rosa och fem är blå) och du måste mata in rosa hjärtan i rosa hälften och blå hjärtan i blått hälften. För det flyttar du separationsbarriären med musen rörelse.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 10712 gånger online. Klassificering 1746 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 366 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 10712 gånger
Blå och Rosa Hjärtan

passera hjärtan, flytta en barriär med ett hål, sätta varje hjärta på din webbplats,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Blå och Rosa Hjärtan för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Fler spel flash spel som heter Blå och Rosa Hjärtan. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Blå och Rosa Hjärtan och det är relaterat till Fler spel. Vår nya spel Blå och Rosa Hjärtan är en av de bästa spelen i Fler spel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Blå och Rosa Hjärtan som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Blå och Rosa Hjärtan
TILLBAKA

Fler spel mest spelade spelen

Deal or No Deal SPELA ►

Deal or no deal

9
9 av 10 - 30062 röster
Spelas
264794
gånger

Den populära show "Deal eller No Deal" är nu tillgänglig för dig! Bevisa dig själv för alla att du är nästa millionare! Instruktioner: Efter plockning ditt fall, väljer sex av de återstående 25 fall avslöja, ett i taget. Du kommer att få ett "samtal" från Bankiren som gör ett erbjudande att köpa tävlande är fallet för ett visst belopp, kassaprincipen belopp fortfarande spela

Frukt Tider SPELA ►

Frukt tider

5
5 av 10 - 21558 röster
Spelas
141465
gånger

Frukt tider är ett roligt och addicting frukt teman slot maskin spel med 3 olika spel. Spellägen omfatta tid rättegång läge där du måste vinna så mycket pengar som du kan på 60 sekunder startar med 3 poäng. 3 Spins läge där du bara har 3 snurrar att vinna så mycket pengar som du kan och freeplay läge där du kan spela så länge du vill börja med 3 poäng.

Frågor och svar SPELA ►

Frågor och svar

5
5 av 10 - 31890 röster
Spelas
127143
gånger

I detta spel kommer man att få dig 5 enkla frågor och dina svar måste vara korrekt för om du misslyckas en fråga, du är en okunnig. Att svara måste du klickar med musen på det svar du tror rätt. Mannen berättar för dig om du säger det rätta svaret efter 5 sekunder.