Gratis Spel

Klä upp Sångare Britney Spears

Smink spel

Klä upp Sångare Britney Spears

Klä upp Sångare Britney Spears Betyg: 5/10

Klä upp Sångare Britney Spears spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta spel måste du klä upp, smink och lägga till tillbehör till sångerskan Britney Spears. För att dessa verksamheter måste du klicka på ikoner som visas i den vänstra sidan av skärmen och välj hårfärg, ögat färg, ögonskugga, mask på de Rouge, läppstift, klänningen och tillbehör som du gillar mer dem. Britney Spears är en amerikansk sångerska och hon är känd som pop prinsessa.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8904 gånger online. Klassificering 2109 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 288 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8904 gånger
Klä upp Sångare Britney Spears

smink en sångare, pop prinsessa, popsångerskan's tillbehör,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Klä upp Sångare Britney Spears för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Smink flash spel som heter Klä upp Sångare Britney Spears. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Klä upp Sångare Britney Spears och det är relaterat till Smink. Vår nya spel Klä upp Sångare Britney Spears är en av de bästa spelen i Smink kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Klä upp Sångare Britney Spears som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Klä upp Sångare Britney Spears
TILLBAKA

Smink mest spelade spelen

Hannah Montana SPELA ►

Hannah Montana

3
3 av 10 - 41604 röster
Spelas
316001
gånger

Vill du arbeta i smink? Nu kan du låtsas vara makeup av en stjärna som denna sångerska. Gör upp Hanna Montana så du kan gå ut och agera på scen. Denna flicka är en ung sångerska som berömd över hela världen. Ditt jobb i dag är att få det att se den bästa möjliga bilden. Du måste få ett original gör för henne. Unga flickor är mycket modig med färger, så det skapar en bild för att göra dig vackrare. Vart och ett av de element som du kan sminka och läppfärg i ögonbrynen, ...

Ugly Betty SPELA ►

Ugly Betty

7
7 av 10 - 8214 röster
Spelas
74297
gånger

Kan du vända ett Ugly Betty i ett mode ikonen och vacker flicka?

Indiska Sätt SPELA ►

Indiska Sätt

3
3 av 10 - 4932 röster
Spelas
57973
gånger

I detta spel du har att utarbeta en modell från Indien. Du måste välja rätt färger, sedan välja lämpliga kläder och allt som är representativt för den indiska sätt.