Gratis Spel

Peka och skjuta utlänningar

Skytte spel

Peka och skjuta utlänningar

Peka och skjuta utlänningar Betyg: 8/10

Peka och skjuta utlänningar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Det har varit en utomjordisk invasion och monstren angriper människor. Du måste hålla bort grupper av monster som attackerar människor. Du har olika vapen att välja att döda alla utlänningar som du kan innan de dödar människor. Flytta hårkorset att skjuta exakt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6787 gånger online. Klassificering 3647 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 14 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6787 gånger
Peka och skjuta utlänningar

Vapen i spelet måste du skjuta utlänningar som har kommit för att döda människor. Grupper av monster kommer till människor och du är den försvarslinjen. Du måste undvika att bli skjuten och attackera byggnader där människor. Välj ditt vapen bland alla tillgängliga. Flytta pekaren och skjuta alla utlänningar som du kan.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Peka och skjuta utlänningar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Skytte flash spel som heter Peka och skjuta utlänningar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Peka och skjuta utlänningar och det är relaterat till Skytte. Vår nya spel Peka och skjuta utlänningar är en av de bästa spelen i Skytte kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Peka och skjuta utlänningar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Peka och skjuta utlänningar
TILLBAKA

Skytte mest spelade spelen

Tävlingsskytte SPELA ►

Tävlingsskytte

6
6 av 10 - 11152 röster
Spelas
112737
gånger

Tävlingsskytte är en bra skytte spelet kan öva dina mål. Skjut de mål som de gå vidare. Hit så många delar av kroppen som du kan innan mål nå slutet av spåret. Olika delar av kroppen är värda olika mängd punkter. För att ladda tryck på mellanslagstangenten eller klicka på ammo bar i spelet. Shoot belysningen för bonuspoäng!

Mech Krig SPELA ►

Mech krig

7
7 av 10 - 2562 röster
Spelas
43878
gånger

Det är år 2199, och världens största underhållning idrotten "Mech Wars". Du är en ny Mech piloten, och du vill etch ditt namn i historien. Go for it!