Gratis Spel

Kungar och kanoner

Skytte spel

Kungar och kanoner

Kungar och kanoner Betyg: 7/10

Kungar och kanoner spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Delta i ett krig med kanoner mellan två riken, måste du förstöra kungen och styrkan i fiendens kung. Du måste kontrollera en kanon som skjuter järnkulormot en annan soldater kungen. En version av den klassiska Angry Birds men med kungar, vapen och soldater att attackera varandra. Ett mycket roligt spel, med mycket fick ljud som får dig att skratta, tecken som skrika, klaga, gråta och fira varje framgång eller misslyckande i varje bränning. Ett äventyr som kommer att ansluta dig och du spendera massor av tid att spela.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7239 gånger online. Klassificering 3501 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 62 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7239 gånger
Kungar och kanoner

En historia där två riken är i en medeltida krig. De måste angripa soldaterna i sina slott med kanoner kasta stora bollar som förstör allting. Du måste sikta kanonen och eld för att förstöra hyddor av soldaterna. Du måste förstöra hela infrastrukturen av fienden riket för att vinna matchen och gå till nästa nivå. En mycket rolig berättelse där karaktärerna göra några roliga ljud. Effekterna av innehav, gråta, gnälla och är väldigt roligt att kunna uppnås. Ha en bra tid att spela med kungarna att försvara sitt land och attackera fiender.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Kungar och kanoner för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Skytte flash spel som heter Kungar och kanoner. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Kungar och kanoner och det är relaterat till Skytte. Vår nya spel Kungar och kanoner är en av de bästa spelen i Skytte kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Kungar och kanoner som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Kungar och kanoner
TILLBAKA

Skytte mest spelade spelen

Tävlingsskytte SPELA ►

Tävlingsskytte

6
6 av 10 - 11152 röster
Spelas
112324
gånger

Tävlingsskytte är en bra skytte spelet kan öva dina mål. Skjut de mål som de gå vidare. Hit så många delar av kroppen som du kan innan mål nå slutet av spåret. Olika delar av kroppen är värda olika mängd punkter. För att ladda tryck på mellanslagstangenten eller klicka på ammo bar i spelet. Shoot belysningen för bonuspoäng!

Mech Krig SPELA ►

Mech krig

7
7 av 10 - 2562 röster
Spelas
43412
gånger

Det är år 2199, och världens största underhållning idrotten "Mech Wars". Du är en ny Mech piloten, och du vill etch ditt namn i historien. Go for it!