Gratis Spel

Försvarare Guiden

Skytte spel

Försvarare guiden

Försvarare Guiden Betyg: 7/10

Försvarare guiden spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta är den gratis på nätet spel svårbegripliga försvarare, där en magiker ska skjuta fiender som försöker passera linjen innan. Spelet har tre svårighetsgrader som kan ändras i alternativen. Kontrollerna är mycket enkla, skjut du bara med musen för att sikta, och om du har några speciella färdigheter, tryck på 1, 2, 3 eller 4 på tangentbordet och klicka sedan på målet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6476 gånger online. Klassificering 3333 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 10 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6476 gånger
Försvarare Guiden

Det här spelet blandar fantasi och magi spel med försvara eller skytte spel, vilket resulterar i en fri magiker spel där magikern försvarar sitt territorium från fienden.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Försvarare Guiden för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Skytte flash spel som heter Försvarare Guiden. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Försvarare Guiden och det är relaterat till Skytte. Vår nya spel Försvarare Guiden är en av de bästa spelen i Skytte kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Försvarare Guiden som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Försvarare Guiden
TILLBAKA

Skytte mest spelade spelen

Tävlingsskytte SPELA ►

Tävlingsskytte

6
6 av 10 - 11152 röster
Spelas
112228
gånger

Tävlingsskytte är en bra skytte spelet kan öva dina mål. Skjut de mål som de gå vidare. Hit så många delar av kroppen som du kan innan mål nå slutet av spåret. Olika delar av kroppen är värda olika mängd punkter. För att ladda tryck på mellanslagstangenten eller klicka på ammo bar i spelet. Shoot belysningen för bonuspoäng!

Mech Krig SPELA ►

Mech krig

7
7 av 10 - 2562 röster
Spelas
43293
gånger

Det är år 2199, och världens största underhållning idrotten "Mech Wars". Du är en ny Mech piloten, och du vill etch ditt namn i historien. Go for it!