Gratis Spel

Missilförsvar

Skytte spel

Missilförsvar

Missilförsvar Betyg: 5/10

Missilförsvar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Försvara din stad från bombardemang missiler, måste du förstöra alla missiler innan de exploderar när den når marken. Förstör missiler genom att skjuta dem med en missil i samma färg som faller till marken. Skjuta den röda missiler genom att trycka på 1 på tangentbordet, trycker på 2 blues och gula trycka 3. Du måste lansera en missil av samma färg bredvid dig. Det finns tre färger faller från himlen och kommer i en oordnad sätt, måste du ha god samordning för att skjuta samma färger och inte slösa missiler. Detta krig att avsluta din fördel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15928 gånger online. Klassificering 1277 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1062 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15928 gånger
Missilförsvar

Det finns ett stort krig och bombar din stad, måste du skydda medborgarna i de fiender som försöker förstöra allt. De missiler som kommer till din stad finns tre färger, du måste starta missiler för att förstöra din egen först innan de rör marken. Kasta era vapen med siffrorna ett, två och tre, som motsvarar färgerna på vapnen. Du måste förstöra allt möjligt innan de når marken och missar din stad. slå spelet och kriget med god koordination mellan öga och fingrar.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Missilförsvar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Skytte flash spel som heter Missilförsvar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Missilförsvar och det är relaterat till Skytte. Vår nya spel Missilförsvar är en av de bästa spelen i Skytte kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Missilförsvar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Missilförsvar
TILLBAKA

Skytte mest spelade spelen

Tävlingsskytte SPELA ►

Tävlingsskytte

6
6 av 10 - 11152 röster
Spelas
112324
gånger

Tävlingsskytte är en bra skytte spelet kan öva dina mål. Skjut de mål som de gå vidare. Hit så många delar av kroppen som du kan innan mål nå slutet av spåret. Olika delar av kroppen är värda olika mängd punkter. För att ladda tryck på mellanslagstangenten eller klicka på ammo bar i spelet. Shoot belysningen för bonuspoäng!

Mech Krig SPELA ►

Mech krig

7
7 av 10 - 2562 röster
Spelas
43412
gånger

Det är år 2199, och världens största underhållning idrotten "Mech Wars". Du är en ny Mech piloten, och du vill etch ditt namn i historien. Go for it!