Gratis Spel

Ekolog i aktion

Skytte spel

Ekolog i aktion

Ekolog i aktion Betyg: 6/10

Ekolog i aktion spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Miljöaktivister språkar rengöring sjön gjutning mot föroreningar i vattnet med en kanon. Den dåliga köra en helikopter nedsmutsning av miljön med föroreningar utsläpp i sjön. Du kan skjuta helikoptrar med missiler för att lansera mer farligt avfall. Men alltid återkommer ny, så förbereder sig för att skjuta igen och igen. Varje gång du riva ner en helikopter, får du en poäng. När din poäng når 15, kan du rengöra miljön och vinna spelet. Instruktioner: Flytta musen för att rotera pistolen och klicka på den vänstra knappen för att skjuta.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11577 gånger online. Klassificering 1940 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 334 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11577 gånger
Ekolog i aktion

Ekologi spel där du måste förstöra helikoptrar innan de förorenar hela sjön. Har en missil bärraket för att skjuta ner alla helikoptrar kommer flyga till sjön. Vi måste kämpa mot dumpning av kemiska föroreningar som förstör miljön. Så vi slåss med alla vapen till vårt förfogande. Förstör missiler alla helikoptrar och skyddar naturen. Miljöaktivister är upprörda mot att kasta kemikalier i sjön.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Ekolog i aktion för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Skytte flash spel som heter Ekolog i aktion. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Ekolog i aktion och det är relaterat till Skytte. Vår nya spel Ekolog i aktion är en av de bästa spelen i Skytte kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Ekolog i aktion som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Ekolog i aktion
TILLBAKA

Skytte mest spelade spelen

Tävlingsskytte SPELA ►

Tävlingsskytte

6
6 av 10 - 11152 röster
Spelas
112736
gånger

Tävlingsskytte är en bra skytte spelet kan öva dina mål. Skjut de mål som de gå vidare. Hit så många delar av kroppen som du kan innan mål nå slutet av spåret. Olika delar av kroppen är värda olika mängd punkter. För att ladda tryck på mellanslagstangenten eller klicka på ammo bar i spelet. Shoot belysningen för bonuspoäng!

Mech Krig SPELA ►

Mech krig

7
7 av 10 - 2562 röster
Spelas
43878
gånger

Det är år 2199, och världens största underhållning idrotten "Mech Wars". Du är en ny Mech piloten, och du vill etch ditt namn i historien. Go for it!