Gratis Spel

Torn av bitar

Skicklighet spel

Torn av bitar

Torn av bitar Betyg: 8/10

Torn av bitar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Samla alla bitar i samma färg utan att röra några andra färger, för att göra det högsta tornet och få högsta poäng. Rör inte bitar av andra färger eller ditt torn kommer att explodera. När du tror att du kan inte lägga till fler filer, klicka med musen och du lägger till alla punkter och du kan börja om med ett nytt torn av en annan färg. Om du trycker på en färg som du inte bör bestraffas du förlorar ditt torn fler bitar för att hindra ditt spel kommer att visas.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6821 gånger online. Klassificering 3572 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 12 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6821 gånger
Torn av bitar

Skicklighetsspel där du måste göra ett torn med de bitar som är i samma färg. Du måste använda musen för att gå röra korten i en enda färg kommer att läggas på varandra. Visa dina kunskaper med musen med ett högt torn av marker av en färg utan att röra de andra. Du kan inte röra korten i en annan färg än du gör tornet, om du rör ditt torn kommer att explodera och försvinna och poäng rekord. Du måste ha mycket skicklighet att inte röra färgerna i spelet. En väldigt futuristisk bild med starkt ljus för detta spel som du kommer att älska och du kan ha en bra tid.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Torn av bitar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Skicklighet flash spel som heter Torn av bitar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Torn av bitar och det är relaterat till Skicklighet. Vår nya spel Torn av bitar är en av de bästa spelen i Skicklighet kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Torn av bitar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Torn av bitar
TILLBAKA

Skicklighet mest spelade spelen

Kosmos Pärlor SPELA ►

Kosmos pärlor

4
4 av 10 - 7048 röster
Spelas
80520
gånger

Förstör pärlor genom att skapa rader med 3 eller flera pärlor av samma slag. Du kan flytta dem med hjälp av musen för att klicka och växlingsutrymmet angränsande pärlor.

Torn av kulor glass SPELA ►

Torn av kulor glass

4
4 av 10 - 5540 röster
Spelas
47875
gånger

Du måste bygga det högsta tornet kulor glass i världen. Donald och du måste släppa en glass på konen är nedan. Svårigheten är stegen som du rör strax ovanför skivan. Var försiktig, om du förlorar för många bollar, förlorar spelet. Du måste släppa en boll precis på den sista, som infaller den här för att stanna på toppen. Ju högre tornet är att du tjänar mer poäng. Visa dina kunskaper och missräkna de fallande bollar.

Klicka på Den SPELA ►

Klicka på den

6
6 av 10 - 1960 röster
Spelas
37900
gånger

mus bryta action! Klicka för hög värdering. Instruktioner: klicka så fort du kan. Ta tag i powerups att ge dig mer tid. Har du klicka makt?