Gratis Spel

Växtvärk

Skicklighet spel

Växtvärk

Växtvärk Betyg: 4/10

Växtvärk spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Den grundläggande idén med detta spel är att undvika både objekt på skärmen. Låt inte kub växa oo stort genom att snabbt trycka på bokstäverna på tangentbordet som visas på skärmen. Instruktioner: Flytta med pilarna och använda tangentbordet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8015 gånger online. Klassificering 2215 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 334 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8015 gånger
Växtvärk

Odling, smärta, flytta, Dodge, brev,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Växtvärk för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Skicklighet flash spel som heter Växtvärk. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Växtvärk och det är relaterat till Skicklighet. Vår nya spel Växtvärk är en av de bästa spelen i Skicklighet kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Växtvärk som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Växtvärk
TILLBAKA

Skicklighet mest spelade spelen

Kosmos Pärlor SPELA ►

Kosmos pärlor

4
4 av 10 - 7048 röster
Spelas
79922
gånger

Förstör pärlor genom att skapa rader med 3 eller flera pärlor av samma slag. Du kan flytta dem med hjälp av musen för att klicka och växlingsutrymmet angränsande pärlor.

Torn av kulor glass SPELA ►

Torn av kulor glass

4
4 av 10 - 5540 röster
Spelas
47221
gånger

Du måste bygga det högsta tornet kulor glass i världen. Donald och du måste släppa en glass på konen är nedan. Svårigheten är stegen som du rör strax ovanför skivan. Var försiktig, om du förlorar för många bollar, förlorar spelet. Du måste släppa en boll precis på den sista, som infaller den här för att stanna på toppen. Ju högre tornet är att du tjänar mer poäng. Visa dina kunskaper och missräkna de fallande bollar.

Klicka på Den SPELA ►

Klicka på den

6
6 av 10 - 1958 röster
Spelas
37265
gånger

mus bryta action! Klicka för hög värdering. Instruktioner: klicka så fort du kan. Ta tag i powerups att ge dig mer tid. Har du klicka makt?