Gratis Spel

Servitris

Spela servitris spel

Servitris Spel

Servitris spel så att du kan ha roligt varje dag på våra webbplats, utan att installera eller ladda ner något. Din online fritid och nöjesområde.

Servitris gratis spel

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad servitris spel

Tumla Servitör

 tumla servitör spel SPELA ►

I detta gratis på nätet spelet måste du försiktigt bort block för kyparen att komma till kundens bordet med din beställning intakt. Du kan starta om nivån när du vill, eller gå vidare till nästa om du fastnar eller när du slutföra det.

Servitris gratis spel att spela gratis på svenska och servitris gratis flash spel att leka med de nyaste spelen varje dag

Servitris online spel

Nytt i servitris

Servitris

Gratis spela Onlinespel på svenska. Spel där servitörer har att betjäna kunder, förbereda och servera rätter av mat på en restaurang. Servitris spel för flickor. Servitör Spel. Restaurang Servitrisen Roliga spel. Dervitris spel. Spel av servitörer. Är ansvarig för servering i besöksnäringen. De pojkar och flickor som betjänar kunder i restauranger och barer. Restaurang servitriser spel. Människor tar order på borden och servera kunder livsmedelsanläggningar. Normalt är flickor eller unga killar som tjänar en lönecheck med denna verksamhet. Arbetstagare i restauranger. Arbetstagare i barer och kaféer. Simulatorer av restauranger där en flicka har att ta kunder order, gå till köket för att förbereda maten och sedan servera den vid bordet eller baren. Betjänar kunder i en restaurang, café eller bar. Arbete spel. Öva som om det vore ditt jobb. Servering tabeller och vill ha tips från kunder.

servitris Gratis Spel som är riktigt roligt att spela gratis servitris flash spel. Denna kategori är relaterad till servitörer, där du måste tjäna kunder som visas för den inrättning där för att arbeta. servitören jobb är att betjäna kunder vid disken. a måste se matlagning och matlagning. serveringsfat och kundorder med facket. kundfordran kunder. rengör baren och tabeller. samla alla i slutet av dagen och lämnar arbetsplatsen ren. lära sig ett yrke i dessa spel väntar tabeller, där du måste göra det som personal som arbetar i en restaurang. var snäll mot människor som kommer till din anläggning och hjälper kamrater. du måste bära uniform alltid välvårdad. du måste vara trevligt att kunder att tjäna bra tips.. Här hittar du servitris gratis spel att spela i svenska utan att behöva installera eller ladda ner något på datorn, våra innehållet är 100% tillförlitliga. Nytt servitris spel som uppdateras varje dag och de bästa spelen för barn. servitris dagliga gratis spel och videospel som du kan använda från datorn och dela dem med dina vänner och kontakter på sociala nätverk som Facebook, Twitter eller Google Plus.