Gratis Spel

Skytte Ufo

Rymdskepp spel

Skytte ufo

Skytte Ufo Betyg: 4/10

Skytte ufo spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta spel måste du skjuta Ufo. Du förlorar ett liv för varje Ufo att du inte döda. För det, puls du vänster knapp musen för att skjuta.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7888 gånger online. Klassificering 2218 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 202 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7888 gånger
Skytte Ufo

dödande Ufo, förstöra Ufo, förinta Ufo,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Skytte Ufo för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Rymdskepp flash spel som heter Skytte Ufo. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Skytte Ufo och det är relaterat till Rymdskepp. Vår nya spel Skytte Ufo är en av de bästa spelen i Rymdskepp kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Skytte Ufo som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Skytte Ufo
TILLBAKA

Rymdskepp mest spelade spelen

skott fartyg SPELA ►

Skott fartyg

2
2 av 10 - 4514 röster
Spelas
62325
gånger

I detta spel om plats, måste du skjuta en serie bomber, förebygga dessa ger dig, och när du laddar upp en höjd, måste du skjuta en plan, hindra planet från dig. För att göra detta måste du använda piltangenterna för att navigera i tak och på mellanslagstangenten för att skjuta.

Galaxen Skydd SPELA ►

Galaxen skydd

5
5 av 10 - 7084 röster
Spelas
59957
gånger

Din galaxen är angripet av främmande inkräktare. Din krigsfartyg anförtroddes ett viktigt uppdrag. Infiltrera fiendens utrymme styrkor och förstöra alla fartyg som styr militära operationer. En hel del fiende utrymme soldater och kamp plan kommer att stå i ditt sätt att försöka hindra dig från att utföra ditt uppdrag. Du kommer att flyga över olika slag inom varje nivå. Du kommer att möta olika fiendens fartyg att attackera dig på din väg till ditt mål. Förstör så många fi ...

Taktiska Försvar SPELA ►

Taktiska försvar

5
5 av 10 - 2482 röster
Spelas
22772
gånger

Ditt uppdrag i detta försvar spelet är att försvara jorden från invaderar UFOn. Aliens invaderar vår jord och det är upp till dig att försvara en viktig nukleära fabriken. Gör detta genom att köpa kanoner, utbildning nya försvarare och berätta för dem vad de ska göra. Du måste också ta strategiska beslut om vad kanoner du köpa och vilka uppgraderingar du gör. Använd musen för att styra alla aspekter av spelet.