Gratis Spel

Främmande Inkräktare

Robotar spel

Främmande inkräktare

Främmande Inkräktare Betyg: 7/10

Främmande inkräktare spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis online spel, kommer du spela som en galen robot främmande inkräktare som vill attackera jorden. Du kommer att ha en muspekare som du kommer att kunna flytta runt på skärmen. Skärmen följer skeppet, och skeppet följer muspekaren, så rikta den dit du vill åka, och fartyget kommer att flytta dit med skärmen automatiskt flytta. Om du klickar på kommer du eld ditt valda vapen, så sikta ner till de irriterande byggnader och djur! För att välja ett annat vapen, håll ner mellanslagstangenten eller musens hjul, och pekar på det vapen du vill välja. Måste förgöra dem alla!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7404 gånger online. Klassificering 3423 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 22 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7404 gånger
Främmande Inkräktare

Killen som ni ser i det här spelet verkar vara lite galen. Allt du får se i spelet är ett rymdskepp navigera genom rymden, och någon form av robot främling inuti, som bara säger att han vill förstöra jorden. Då spelet startar, och du märker att du får piloten ett krig rymdskepp. Döda alla typer av livsformer och strukturer. Även om de är ladugårdar och kor. De förtjänar alla att dö. Och av någon anledning, ju mer du förstör, desto kraftfullare ditt vapen blir. Så, som ni förväg, kommer du att kunna möta större och större städer.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Främmande Inkräktare för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Robotar flash spel som heter Främmande Inkräktare. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Främmande Inkräktare och det är relaterat till Robotar. Vår nya spel Främmande Inkräktare är en av de bästa spelen i Robotar kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Främmande Inkräktare som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Främmande Inkräktare
TILLBAKA

Robotar mest spelade spelen

Bygg en robot 2 SPELA ►

Bygg en robot 2

5
5 av 10 - 41606 röster
Spelas
314440
gånger

Bygg en robot av en massa galna delar sedan ta en skärmdump och lägga den i ett fotogalleri robotar, för andra att visa. Vara så kreativ som du kan med det här spelet. Instruktioner: Klicka och dra en del i seminariet och använda UPP och NED piltangenterna för att skala den och vänster och höger piltangent för att rotera det. När du är nöjd med din robot ta en skärmdump av den och placera den i roboten galleriet.

Försvar Robot SPELA ►

Försvar robot

5
5 av 10 - 7080 röster
Spelas
88995
gånger

Du är en gigantisk robot, och du måste skjuta alla som angriper dig. Det finns många uppgraderingar och många möjliga kit att använda. Spela genom alla 10 nivåer. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta. Använd musen för att sikta och håll ner musknappen för att skjuta. Det finns även kit som du kan använda. Tryck Escape under spelet för att se information om var och en av de byggsatser och uppgraderingar.

Robot Territorier SPELA ►

Robot territorier

5
5 av 10 - 4300 röster
Spelas
56425
gånger

skjuter vilt i en robot framtiden mayhem alla omkring dig. Förstör och bolla allt som rör sig. Använd musen för att sikta, klicka musknapp för att skjuta, håll och släpp mousebutton att ladda och skjuta. Skjut fiender i luften för att göra Combos! Spelet är CPU i anspråk, som kvalitet till lågt om det går långsamt.