Gratis Spel

Pussel av kokosfibrer man

Pussel spel

Pussel av kokosfibrer man

Pussel av kokosfibrer man Betyg: 4/10

Pussel av kokosfibrer man spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta är ett svårt pussel! I det här spelet måste du göra ett pussel av man med huvudet av en kokosnöt. För det kommer att välja det parti som betecknas med musen, i händelse av att de är ungefär två delar placeras automatiskt som en och inte separeras. Du kan ge ikonen för att visa hela bilden när som helst. Svårigheten med detta pussel är hög, som är uppdelad i flera delar och små i storlek. Du måste hitta din plats med de andra bitarna. Bilden är trevligt och roligt. Vi föreslår utmaningen att fullborda bilden.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7548 gånger online. Klassificering 2644 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 210 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7548 gånger
Pussel av kokosfibrer man

Ett svårt pussel för nätet, att den tidigare bilden delas upp i mer än hundra stycken. Ju fler bitar har ett svårare pussel att göra, kostar det mer att hitta plats för vardera. Det är en stor intellektuell utmaning komplett något, eftersom en hel del arbete och tid. Ge inte upp, inte panik och börja söka efter den korrespondens mellan bitarna för att återställa bilden till normal storlek. Scenen är en chef för en person som är faktiskt en kokosnöt, en kokosnöt med funktionerna i ansikte, mun, ögon och näsa av en människa.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Pussel av kokosfibrer man för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Pussel flash spel som heter Pussel av kokosfibrer man. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Pussel av kokosfibrer man och det är relaterat till Pussel. Vår nya spel Pussel av kokosfibrer man är en av de bästa spelen i Pussel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Pussel av kokosfibrer man som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Pussel av kokosfibrer man
TILLBAKA

Pussel mest spelade spelen

Bella och Edward, Twilight SPELA ►

Bella och Edward, Twilight

5
5 av 10 - 19912 röster
Spelas
124618
gånger

Pussel av saga av Stephenie Meyer, Twilight. Här kan vi se en romantisk bild av protagonister, Bella Swan och Edward Cullen.

Askungen Pussel SPELA ►

Askungen Pussel

6
6 av 10 - 9244 röster
Spelas
64652
gånger

klassiska pussel kul med Cinderella i 49 färgglada bitar. Dra och släpp bitar att passa ihop dem. Dra och släpp bitar att passa ihop dem.

Sticksåg För Barn SPELA ►

Sticksåg För Barn

5
5 av 10 - 6092 röster
Spelas
34480
gånger

Ett pussel för barn eftersom det är väldigt lätt att göra. Den har en mycket låg svårighet. Det är bara 9 stycken. Det är lätt att återvända för att komponera. Vi rekommenderar att du låter dina barn göra det ensam. På bilden ser vi Barbiedocka. Det är en av de favorit docka för flickor, så jag gillar att leka med den här bilden. Återuppbygga det kommer att vara mycket enkelt, så att de kan göra det igen och igen. Denna aktivitet är anpassad för barn. Allt är gjort för ...