Gratis Spel

Ben 10: pussel 5

Pussel spel

Ben 10: pussel 5

Ben 10: pussel 5 Betyg: 4/10

Ben 10: pussel 5 spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Tycker du om att göra pussel? Det är tillbaka för att slutföra en bild som har brutits ned i många bitar, alla olika. I det här spelet måste du fylla i ett pussel ben10 tecknad serie detta måste välja pjäs och placera den på din webbplats. När du sätter två bitar tillsammans är de automatiskt placeras. I slutet av spelet kommer du att se hela bilden som den var ursprungligen. Du kan välja svårighetsgraden du vill spela med antalet antalet parter som vill bryta ner bilden.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9871 gånger online. Klassificering 1861 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 660 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9871 gånger
Ben 10: pussel 5

Svårigheten med ett pussel markera antalet delar där bilden sönderdelas. Om det finns några pusselbitar är en enkel och oftast de som är gjorda för barn. Här kan du välja den nivån. Om du vill ha något svårare eller vuxen, väljer alternativet att dela in bilden i en massa delar. Så hitta din plats och stick med den fliken Fliken kommer att bli svårare. Huvudpersonen i bilden är huvudpersonen i den animerade serien Ben 10 utlänningar kämpar igenom en klocka som kombinerar hans DNA med andra varelser för att skapa kraftfulla monster med att försvara ras människa av fiendens angrepp.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Ben 10: pussel 5 för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Pussel flash spel som heter Ben 10: pussel 5. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Ben 10: pussel 5 och det är relaterat till Pussel. Vår nya spel Ben 10: pussel 5 är en av de bästa spelen i Pussel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Ben 10: pussel 5 som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Ben 10: pussel 5
TILLBAKA

Pussel mest spelade spelen

Bella och Edward, Twilight SPELA ►

Bella och Edward, Twilight

5
5 av 10 - 19912 röster
Spelas
124618
gånger

Pussel av saga av Stephenie Meyer, Twilight. Här kan vi se en romantisk bild av protagonister, Bella Swan och Edward Cullen.

Askungen Pussel SPELA ►

Askungen Pussel

6
6 av 10 - 9244 röster
Spelas
64652
gånger

klassiska pussel kul med Cinderella i 49 färgglada bitar. Dra och släpp bitar att passa ihop dem. Dra och släpp bitar att passa ihop dem.

Sticksåg För Barn SPELA ►

Sticksåg För Barn

5
5 av 10 - 6092 röster
Spelas
34480
gånger

Ett pussel för barn eftersom det är väldigt lätt att göra. Den har en mycket låg svårighet. Det är bara 9 stycken. Det är lätt att återvända för att komponera. Vi rekommenderar att du låter dina barn göra det ensam. På bilden ser vi Barbiedocka. Det är en av de favorit docka för flickor, så jag gillar att leka med den här bilden. Återuppbygga det kommer att vara mycket enkelt, så att de kan göra det igen och igen. Denna aktivitet är anpassad för barn. Allt är gjort för ...