Gratis Spel

Power Rangers: bekämpa sidscrollande

Power Rangers spel

Power Rangers: bekämpa sidscrollande

Power Rangers: bekämpa sidscrollande Betyg: 5/10

Power Rangers: bekämpa sidscrollande spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta spel lever äventyret av 5 emo tonåringar som har kallats för att rädda världen från en fruktansvärd fiende. Detta är ett sidscrollande kampen spel, där var och en av Power Rangers (spelare kan växla dem) har en unik kraft. Och se till att titta på intro minst en gång! :) Du använder piltangenterna för att flytta och bokstaven X eller N för att slå.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15524 gånger online. Klassificering 1249 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 434 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15524 gånger
Power Rangers: bekämpa sidscrollande

Power Rangers, pojke leksaker, åtgärder film,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Power Rangers: bekämpa sidscrollande för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Power Rangers flash spel som heter Power Rangers: bekämpa sidscrollande. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Power Rangers: bekämpa sidscrollande och det är relaterat till Power Rangers. Vår nya spel Power Rangers: bekämpa sidscrollande är en av de bästa spelen i Power Rangers kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Power Rangers: bekämpa sidscrollande som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Power Rangers: bekämpa sidscrollande
TILLBAKA

Power Rangers mest spelade spelen

Power Ranger Kostymer SPELA ►

Power Ranger Kostymer

5
5 av 10 - 8036 röster
Spelas
77027
gånger

Power Ranger kläder så mycket att kämpa för sitt dagliga liv. Om du vill klä Power Ranger, klicka med musen på hjälm, byxor, tröjor och stövlar och du kommer se att den punkterade elementet ändrar färg.

Power Rangers Åtgärd SPELA ►

Power Rangers Åtgärd

5
5 av 10 - 4916 röster
Spelas
62699
gånger

Välj din Power Ranger jaga band Monster och vara un hjälte. Du kommer att använda piltangenterna, på mellanslagstangenten för att hoppa och bokstaven Z för att döda.

Power Rangers i djungeln SPELA ►

Power Rangers i djungeln

4
4 av 10 - 3948 röster
Spelas
57059
gånger

Under sommaren öppnar man filmen \"Power Ranger i djungeln\" och affischen säljer. Vågar du bygga upp en affisch från filmen?. För att göra detta, välj pjäs med musen och när du går med 2 eller fler bitar, kommer de snap automatiskt.