Gratis Spel

Pokemon Bas Försvarare

Pokemon spel

Pokemon Bas Försvarare

Pokemon Bas Försvarare Betyg: 6/10

Pokemon Bas Försvarare spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Pokemon gratis på nätet spel där du måste använda dina Pokémon att försvara basen från vilda attack försök Pokemon. Välj mellan flera ursprungligen Pokemon som Pikachu, Charmander, Snorlax, Meowth och Togepi. Placera dina Pokémon på vägkanter för att slutligen nå sina attacker fiender. Varje gång du besegrar en win diamanter och kan förbättra ditt försvar laget.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15173 gånger online. Klassificering 1375 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 446 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15173 gånger
Pokemon Bas Försvarare

Gratis Pokemon spel, en anime serie där Pokemon tränare väljer en Pokémon som måste att träna och tävla mot andra tränare att vinna medaljer.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Pokemon Bas Försvarare för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Pokemon flash spel som heter Pokemon Bas Försvarare. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Pokemon Bas Försvarare och det är relaterat till Pokemon. Vår nya spel Pokemon Bas Försvarare är en av de bästa spelen i Pokemon kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Pokemon Bas Försvarare som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Pokemon Bas Försvarare
TILLBAKA

Pokemon mest spelade spelen

Pokémon, Höga Legender SPELA ►

Pokémon, Höga Legender

6
6 av 10 - 40814 röster
Spelas
445528
gånger

Flytta musen till stacken kristaller i samma färg i ett torn. Klicka på musknapparna för att skapa ett torn fusion. Ju mer kristaller du stack på en gång tiden, desto fler poäng får du från tornet fusion. Låt inte ditt torn köra i kristallen av en annan färg, eller ditt torn kommer att bli blåsta bortsett!

I Jakten Pokemon SPELA ►

I Jakten Pokemon

5
5 av 10 - 25728 röster
Spelas
261309
gånger

I det här spelet är du måste skjuta alla Pokemon du ser, men de löper mycket bråttom, och om du inte är en snabb förlust linje.

Färg till Pikachu SPELA ►

Färg till Pikachu

6
6 av 10 - 34508 röster
Spelas
258603
gånger

spel barnet att du måste ge färg till Pokémon du ser. Du kan kombinera alla de färger du vill och gör din egen Pikachu. Sedan kan du skriva ut ditt skapande att inreda ditt rum. Ett spel med öppna sinnen och fantasifulla sinnen