Gratis Spel

Runner plattformar

Plattformsspel spel

Runner plattformar

Runner plattformar Betyg: 5/10

Runner plattformar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Kör med detta plattformsspel i en värld av farliga djur samtidigt samla alla guldmynt. Du måste hoppa från nivå till nivå, samla mynt och ducka alla utlänningar och djur som du hittar på vägen. Använd piltangenterna för att hoppa och springa.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 5636 gånger online. Klassificering 3683 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 0 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 5636 gånger
Runner plattformar

Klassiskt plattformsspel där du måste gå en världsomfattande nivå. Du måste samla olika guldmynt som ger dig poäng. Undvik djuren och utlänningar som tar bort energi om du rör dem. Du kan hoppa på fiender för att få högre i hoppen.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Runner plattformar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Plattformsspel flash spel som heter Runner plattformar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Runner plattformar och det är relaterat till Plattformsspel. Vår nya spel Runner plattformar är en av de bästa spelen i Plattformsspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Runner plattformar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Runner plattformar
TILLBAKA

Plattformsspel mest spelade spelen

Fångst Mynt och Diamanter SPELA ►

Fångst mynt och diamanter

6
6 av 10 - 1148 röster
Spelas
18608
gånger

I detta plattformar spelet måste du välja en blond flicka eller en mörk flicka. När du har valt att flickan måste du samla mynt och diamoknds men vara försiktig med djur och spett eftersom du kan förlora livet om djuren beröring eller om du faller i Spett. Att döda djur, måste du hoppa över dem. Du använder piltangenterna för att flytta och på mellanslagstangenten för att hoppa.

Fånga Diamanterna SPELA ►

Fånga diamanterna

5
5 av 10 - 864 röster
Spelas
18521
gånger

En utmanande plattformsspel med 2 episoder och 18 skärmar. I detta spel måste du samla på mynt och diamanter, skjuta fiender och undvika faller. För det, ni pulsen på pilen till vänster för att flytta åt vänster, till höger pilen flytta åt höger, pilen ner till anka, s pil upp och bokstaven att hoppa, bokstaven A för att köra Ctrl och bokstaven d att skjuta, mellanslag för att blockera och bokstaven M för att sätta på eller stänga av musiken.

Nå Målet SPELA ►

Nå målet

5
5 av 10 - 256 röster
Spelas
11085
gånger

I detta plattformar spelet, måste du få det en basket boll anländer till mål utan att bollen går ut på skärmen. För att nå ditt mål, använder du piltangenterna för att förflytta.