Gratis Spel

Mycket Speciell Agent

Plattformsspel spel

Mycket speciell agent

Mycket Speciell Agent Betyg: 5/10

Mycket speciell agent spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna gratis online spel är en märklig plattformsspel spel. Det huvudsakliga målet för varje nivå är att samla in en viss mängd av mikrochips innan du fyller dem genom att trampa på den gröna portalen. Använd WASD eller piltangenterna för att flytta och hoppa. Ibland måste du använda dina Bionic benen att gå upp väggarna genom att trycka riktningen på väggen och uppåt. Den gröna mätaren i övre vänstra hörnet av skärmen representerar din uthållighet vägg springa. Du kan också vända osynlig genom att hålla Skifta-tangenten, vilket hjälper dig att undvika rörelsedetektorer. Det har också sin indikator mätare. De ladda över en tidsperiod. Också, inte röra hinder. Det visar sig att de alla är dåligt för din hälsa. En annan cool sak att tänka på om det här spelet är en återspegling av det scenariot. Vad du kanske inte ser kan döda dig. Du måste vara uppmärksam på både eftertanke och den verkliga världen, om du vill överleva. Båda kombinerade sidor visar den sanna scenen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 5210 gånger online. Klassificering 3504 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 12 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 5210 gånger
Mycket Speciell Agent

Spelet kommer att göra dig börja med handledningen och kommer inte låta dig välja något annat. Men det är ok eftersom, som spelet säger, kommer det hjälpa dig att inte dö så ofta. Du spelar någon form av special agent med konstiga förmågor, som förmågan att dölja eller att gå upp väggar med hans super Bionic ben. Den roll som huvudpersonen är att riskera livet passerar gruvor, sågar och andra dödliga föremål, bara för att samla in mikrochips. De mikrochips gör uppenbarligen ingenting, men, av någon anledning, de är värda att kämpa för. Spelet försöker också imitera trofén systemet av PlayStation 3 i ett mycket lamt sätt. Göra saker på spelet kan belöna dig med troféer. De har olika nivåer, men de enklare kan uppnås genom att göra praktiskt taget ingenting. Se hur mycket du får...

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Mycket Speciell Agent för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Plattformsspel flash spel som heter Mycket Speciell Agent. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Mycket Speciell Agent och det är relaterat till Plattformsspel. Vår nya spel Mycket Speciell Agent är en av de bästa spelen i Plattformsspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Mycket Speciell Agent som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Mycket Speciell Agent
TILLBAKA

Plattformsspel mest spelade spelen

Fångst Mynt och Diamanter SPELA ►

Fångst mynt och diamanter

6
6 av 10 - 1148 röster
Spelas
17181
gånger

I detta plattformar spelet måste du välja en blond flicka eller en mörk flicka. När du har valt att flickan måste du samla mynt och diamoknds men vara försiktig med djur och spett eftersom du kan förlora livet om djuren beröring eller om du faller i Spett. Att döda djur, måste du hoppa över dem. Du använder piltangenterna för att flytta och på mellanslagstangenten för att hoppa.

Fånga Diamanterna SPELA ►

Fånga diamanterna

5
5 av 10 - 864 röster
Spelas
17000
gånger

En utmanande plattformsspel med 2 episoder och 18 skärmar. I detta spel måste du samla på mynt och diamanter, skjuta fiender och undvika faller. För det, ni pulsen på pilen till vänster för att flytta åt vänster, till höger pilen flytta åt höger, pilen ner till anka, s pil upp och bokstaven att hoppa, bokstaven A för att köra Ctrl och bokstaven d att skjuta, mellanslag för att blockera och bokstaven M för att sätta på eller stänga av musiken.

Nå Målet SPELA ►

Nå målet

5
5 av 10 - 256 röster
Spelas
9629
gånger

I detta plattformar spelet, måste du få det en basket boll anländer till mål utan att bollen går ut på skärmen. För att nå ditt mål, använder du piltangenterna för att förflytta.