Gratis Spel

Kör på 3D Plattformar

Plattformsspel spel

Kör på 3d plattformar

Kör på 3D Plattformar Betyg: 9/10

Kör på 3d plattformar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta gratis på nätet Spelet handlar om en liten monster som inte kan sluta köra igenom några 3D plattformar. Därför måste du vägleda honom vilken plattform att hoppa på. Tänk på att om du trycker på en sidovägg, kommer världen roterar på ett sätt som muren förvandlas till golvet. Samma sak kommer att hända om du rör ett tak. Om du faller och dör, oroa dig inte eftersom respawn tiden är minimal. Du kommer att kunna spela med två monster. Den med skridskor är svårare att kontrollera än den andra, även om det kan hoppa högre.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6489 gånger online. Klassificering 3399 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 9.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Betyg baseras på 8 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6489 gånger
Kör på 3D Plattformar

Ett spel om att springa, hoppa, ignorerar vissa fysikens lagar, och försöker på rullskridskor. Tryck på en vägg för att rotera nivån. Höger och vänster för att flytta, utrymme att hoppa, P för att pausa.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Kör på 3D Plattformar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Plattformsspel flash spel som heter Kör på 3D Plattformar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Kör på 3D Plattformar och det är relaterat till Plattformsspel. Vår nya spel Kör på 3D Plattformar är en av de bästa spelen i Plattformsspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Kör på 3D Plattformar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Kör på 3D Plattformar
TILLBAKA

Plattformsspel mest spelade spelen

Fångst Mynt och Diamanter SPELA ►

Fångst mynt och diamanter

6
6 av 10 - 1148 röster
Spelas
18504
gånger

I detta plattformar spelet måste du välja en blond flicka eller en mörk flicka. När du har valt att flickan måste du samla mynt och diamoknds men vara försiktig med djur och spett eftersom du kan förlora livet om djuren beröring eller om du faller i Spett. Att döda djur, måste du hoppa över dem. Du använder piltangenterna för att flytta och på mellanslagstangenten för att hoppa.

Fånga Diamanterna SPELA ►

Fånga diamanterna

5
5 av 10 - 864 röster
Spelas
18416
gånger

En utmanande plattformsspel med 2 episoder och 18 skärmar. I detta spel måste du samla på mynt och diamanter, skjuta fiender och undvika faller. För det, ni pulsen på pilen till vänster för att flytta åt vänster, till höger pilen flytta åt höger, pilen ner till anka, s pil upp och bokstaven att hoppa, bokstaven A för att köra Ctrl och bokstaven d att skjuta, mellanslag för att blockera och bokstaven M för att sätta på eller stänga av musiken.

Nå Målet SPELA ►

Nå målet

5
5 av 10 - 256 röster
Spelas
10971
gånger

I detta plattformar spelet, måste du få det en basket boll anländer till mål utan att bollen går ut på skärmen. För att nå ditt mål, använder du piltangenterna för att förflytta.