Gratis Spel

Gelé med Gravitationen

Plattformsspel spel

Gelé med gravitationen

Gelé med Gravitationen Betyg: 3/10

Gelé med gravitationen spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vägleda denna söta gröna droppe gelé till hans lilla gelé mat! Använd musen för att klicka och dra och ange riktningen. Sikta och släpp sedan vänster musknapp för att kasta honom i önskvärd riktning. Tänk på att gravitationen spelar en viktig roll i detta spännande plattformsspel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7483 gånger online. Klassificering 3069 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 18 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7483 gånger
Gelé med Gravitationen

En plattform spel är ett tv-spel som kännetecknas genom att kräva spelaren att hoppa till och från suspenderade plattformar eller hinder. Den vanligaste förenande elementet till spel i denna genre är hoppet.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Gelé med Gravitationen för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Plattformsspel flash spel som heter Gelé med Gravitationen. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Gelé med Gravitationen och det är relaterat till Plattformsspel. Vår nya spel Gelé med Gravitationen är en av de bästa spelen i Plattformsspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Gelé med Gravitationen som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Gelé med Gravitationen
TILLBAKA

Plattformsspel mest spelade spelen

Fångst Mynt och Diamanter SPELA ►

Fångst mynt och diamanter

6
6 av 10 - 1148 röster
Spelas
18608
gånger

I detta plattformar spelet måste du välja en blond flicka eller en mörk flicka. När du har valt att flickan måste du samla mynt och diamoknds men vara försiktig med djur och spett eftersom du kan förlora livet om djuren beröring eller om du faller i Spett. Att döda djur, måste du hoppa över dem. Du använder piltangenterna för att flytta och på mellanslagstangenten för att hoppa.

Fånga Diamanterna SPELA ►

Fånga diamanterna

5
5 av 10 - 864 röster
Spelas
18521
gånger

En utmanande plattformsspel med 2 episoder och 18 skärmar. I detta spel måste du samla på mynt och diamanter, skjuta fiender och undvika faller. För det, ni pulsen på pilen till vänster för att flytta åt vänster, till höger pilen flytta åt höger, pilen ner till anka, s pil upp och bokstaven att hoppa, bokstaven A för att köra Ctrl och bokstaven d att skjuta, mellanslag för att blockera och bokstaven M för att sätta på eller stänga av musiken.

Nå Målet SPELA ►

Nå målet

5
5 av 10 - 256 röster
Spelas
11085
gånger

I detta plattformar spelet, måste du få det en basket boll anländer till mål utan att bollen går ut på skärmen. För att nå ditt mål, använder du piltangenterna för att förflytta.