Gratis Spel

Skatter till Havs

Pirater spel

Skatter till havs

Skatter till Havs Betyg: 6/10

Skatter till havs spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Gratis på nätet spel där du måste kasta skattkistor i havet under vapenhot. För att göra detta, tryck på musen och sträcker att ge styrka åt bilden. Du bör också överväga andra faktorer, såsom gift flaskor, stenar eller statiska element som inte kan flyttas. Varje nivå är olika, och läggs svårigheter gör det underhållande. Även om du fastnar, kan du starta varje nivå så många gånger du vill med knappen Starta.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 10339 gånger online. Klassificering 2104 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 48 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 10339 gånger
Skatter till Havs

En förmåga spel med pirater miljö. Brand din kanon på stenarna i detta gratis blixt spel. Vill du bli en pirat? För din skatt ligger under havet.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Skatter till Havs för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Pirater flash spel som heter Skatter till Havs. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Skatter till Havs och det är relaterat till Pirater. Vår nya spel Skatter till Havs är en av de bästa spelen i Pirater kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Skatter till Havs som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Skatter till Havs
TILLBAKA

Pirater mest spelade spelen

Bygga ett Piratskepp SPELA ►

Bygga ett piratskepp

4
4 av 10 - 7746 röster
Spelas
92208
gånger

Piratskepp kreatörer är ett spel där du ska bygga ett piratskepp att resa och utforska de sju värld av haven. För det klickar du ett element som finns i botten av skärmen och du drar den till den plats där du vill placera det.

Söka de Skatter SPELA ►

Söka de skatter

5
5 av 10 - 942 röster
Spelas
28439
gånger

Svart skägg har förlorat sina skatter och han inte där är det. Hjälp Kapten Pete komma till skatter innan svarta skägg gör det. Akta dig för skelett som pekar i riktning av skatter och kontrollera rullar som berättar om kan vara skatter. Akta några lådor som innehåller krut och de kan explodera. För söka skatter, kommer du att använda piltangenterna.